Șoc la Hollywood: S-a stins din viață actorul Daniel Mickelson, la doar 23 de ani

 Șoc la Hollywood: S-a stins din viață actorul Daniel Mickelson, la doar 23 de ani
0Shares

S-a stins din viață actorul Daniel Mickelson, la doar 23 de ani, în data de 4 iulie. Cariera sa se afla la început și devenise tot mai promițătoare, după roluri în serialul „Mani” (2019), dar și în filmul horror „The Killer Clown Meets the Candy Man”, scrie SHOK.md.

Moartea actorului a fost anunțată luni seară de sora lui, Meredith Mickelson, pe Instagram. „Inima mea este zdrobită”, a spus aceasta, conform the-sun.

În urma veștii tragice, celebrități din industria de la Hollywood, precum Paris Hilton, Kaia Gerber, dar și Patrick Schwarzenegger, fiul celebrului actor Arnold Schwarzenegger, au deplâns moartea lui Daniel Mickelson.

Modela Kaia a publicat o captură de ecran a unui apel FaceTime cu Daniel unde a scris un mesaj emoționant: „Îmi amintesc acel moment în care am stat o zi întreagă pe canapea și am vorbit în limba noastră secretă și am continuat să facem asta de fiecare dată când ne vedeam.

Aș vrea să dau timpul înapoi la acel moment. Aș vrea să folosim iar frazele care enervau pe toată lumea, dar ne făceau să râdem mereu.

Aș vrea să stau pe podeaua din baie, singurul loc în care aveam semnal WiFi, pentru a nu rata niciun apel de la tine.Îți mulțumesc că ai adus atâtea zâmbete și bucurii în lume. Nimic nu va mai fi la fel fără tine. Te iubesc, Daniel”.

Kaia Gerber shared a sweet FaceTime snap with her poignant message to her late friend

Patrick Schwarzenneger a transmis, de asemenea, condoleanțe: „Mă rog pentru tine, prieten drag”.

Paris Hilton a adăugat: „Sunt atât de tristă să aud așa ceva. RIP”.

Lottie Moss, fiica supermodelului Kate Moss, a transmis: „Meredith, îmi pare atât de rău. Sunt alături de tine”.

Nimic nu părea să prevestească această tragedie. În ultimele postări pe Instagram, Daniel părea fericit, în excursia sa din Hawaii, unde s-a fotografiat alături de iubita sa, Maddie Haley.

0Shares