[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ...
Actori de la Hollywood care au iubite de vârsta fiicelor! Vezi care ...
Ce sacrificii au făcut 7 actori celebri de la Hollywood pentru unele ...
RĂSCOLIND PRIN AMINTIRI! Anatol Durbală: „Era cinste, omenie...”

A SLĂBIT 16 kilograme în doar 2 luni! Iuliana Dumitraș, după un an, a spus CUM A REUȘIT: „Am avut momente că plângeam în sala de sport…” VIDEO&FOTO//

Iuliana Dumitraș, polițistă și una dintre cele mai sexy femei din Moldova în 2019, a muncit din greu ca să arate atât de bine precum în prezent. Un an în urmă, tânăra a luat o decizie foarte responsabilă și cu sport intens și alimentație corectă, timp de 2 luni, a slăbit 15.8 kilograme. Pentru SHOK.md, ea mărturisit ce a determinat-o să muncească atât de mult, cum a fost programul ei în perioada de slăbit activ, cât de greu i-a fost, dar și cum s-a schimbat viața ei, între timp.

„Totul a pornit de la conștientizarea ideii că nu este suficient să fii inteligentă și profesionistă în domeniul în care activezi, dar neapărat trebuie să arați și bine. Da, toți punem accent pe sănătate, într-o măsură mai mare sau mai mică, dar reieșind din stereotipurile societății noastre, că ești întâmpinat mai întâi după aspectul fizic, trebuie să faci mereu o buna impresie. Și nu este acest aspect cel mai important, cât faptul că randamentul pe care îl ai reiese și din starea fizică. Recunosc că, imaginea mea din oglindă nu reflecta silueta dorită, dar eu m-am plăcut așa cum sunt deoarece am pus accentul pe creșterea în plan profesional, cu toate că până în anul 2013 am fost trasă prin inel.

iulian

Îmi doream de ceva timp să slăbesc și am frecventat o sală de sport, am ținut diete, dar cred că nu eram atât de determinată încât să obțin rezultatele dorite. În toamna anului 2018 am fost provocată la propriu de a-mi atinge acest scop, să arăt așa cum îmi doresc și în 19 Septembrie am decis că, scopul meu este să reușesc să slăbesc 15 kilograme în 2 luni. Cred că atunci când mi-am pus acest scop, nu am conștientizat cât de greu poate fi și că s-ar putea ca organismul meu să nu răspundă în măsura așteptărilor mele. Dar dorința mea de schimbare era intensă și am avut încrederea că voi reuși, iar pentru aceasta am optat pentru antrenor personal în cadrul unei săli de sport specializate.

La prima vedere pare că antrenorul personal, cât de profesionist nu ar fi, le rezolvă pe toate, dar dacă nu ești consecvent și nu ții și un regim alimentar corespunzător, nu ai nici o șansă în lupta aprigă cu kilogramele în plus. Trebuie să recunosc că antrenorul era sceptic din start față de atingerea scopului meu, dar sunt o persoană perseverentă și foarte ambițioasă de fire, și am ales să mă antrenez zilnic sub coordonarea antrenorului Vladimir Marașlet, care a elaborat în fiecare zi diverse exerciții pentru toate grupurile de mușchi și un regim alimentar corespunzător, care conținea legume, proteine (carne de pui, peste, ou) și carbohidrați (hrișcă, orez brun și paste tari). Primeam săptămânal gramajul exact de cât trebuie sa mănânc, inclusiv ulei sau grăsimile necesare și vă confirm că am renunțat la foarte multe produse, cum ar fi fructele, doar ca să crească rentabilitatea metabolismului și masa musculară. Dar ce vă spun eu e că – ce am indicat mai sus era tot ce mâncam :))

iuliana1

Rezultatele au fost vizibile din primele 2 săptămâni, iar prin respectarea recomandărilor utile primite de la antrenor, a regimului alimentar indicat, a normei de apă necesară a fi băută pe zi, am reușit să slăbesc 15,8 kg în 2 luni.

Și totul sună așa siropos, dar vă asigur că în toate zilele mele libere mergeam de 2 ori pe zi la sală, mi-am continuat toate activitățile care le aveam și inclusiv și regimul meu de muncă era solicitant, ieșind din sală în mare parte la 23.00, un antrenament dura la 2 ore inclusiv cu partea cardio, îmi făceam mâncare pe a doua zi, iar în luna a 2-a, în fiecare dimineață la ora 04.00 dimineața mai alergam o strada întreagă dus-întors de 5 km, apoi un duș și mergeam la lucru. Nu a fost ușor!

Da, am avut momente că plângeam în sala de sport când făceam exercițiile din cauza febrei musculare și fiindcă am ales o perioada scurtă de timp, am depus efort peste puterile mele să îmi realizez scopul. Iar pe lângă antrenamentele zilnice care îți garantează nu doar sa slăbești, dar și să obții formele dorite, este foarte important să îți gătești personal mâncarea, fiind astfel sigur că ai exact gramajul indicat și doar produsele sănătoase. Recunosc că, acest rezultat se datorează sprijinului necondiționat al antrenorului, care trebuie să te motiveze și să îți includă Exercițiile în dependență de scop și starea sănătății, dar dacă dorința și efortul depus nu este al clientului, lucrul antrenorului se rezumă la rezultate minore.

iuliana5

Nici un scop propus nu este ușor de atins, dar investiția în sănătatea personală își merită tot efortul, în special când este direct proporțională cu aspectul fizic pe care dorești să îl obții, cât și oportunitățile de viitor în carieră. Provocarea dată a fost un test pentru mine și mi-a influențat radical modul de viață, prin continuarea frecventării sportului de cel puțin 4 ori pe săptămână, până la zilnic în săptămânile mai lejere, conștientizarea că eu aleg ce îmi pun în farfurie și că nu sunt dispusă să îmi înrăutățesc sănătatea singură și ca pot să mă răsfăț cu mâncăruri nesănătoase o dată la 10 zile, dacă am muncit intens în sala de forță. Sper că istoria mea să motiveze și alte persoane, iar ca să vă conving vă spun că am un an deja de când am slăbit și mă mențin la greutatea mea de 64.0 kg, cu toate că am crescut destul de mult masa musculară. Tuturor celor care își doresc să slăbească le recomand să înceapă de azi, sa stabilească ferm ce este mai important pentru ei, sănătatea sau stilul de viață comod, să devină cea mai bună versiune a lor, deoarece când te simți bine în pielea ta, ai energie să răstorni munții și vă asigur că, anume această schimbare a aspectului fizic va trage în lanț doar realizări pozitive, atât profesionale, cât și profesionale.

P.S. Recunoscătoare și mulțumesc mult persoanei, care m-a făcut să conștientizez că pot să îmbrățișez un mod de viață sănătos și că nu există motive plauzibile pentru a nu practica sportul”, a declarat Iuliana, pentru SHOK.md.

SHOK.md


OCT 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...