[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ...
Actori de la Hollywood care au iubite de vârsta fiicelor! Vezi care ...
Ce sacrificii au făcut 7 actori celebri de la Hollywood pentru unele ...
RĂSCOLIND PRIN AMINTIRI! Anatol Durbală: „Era cinste, omenie...”

De 5 ani FACE SPORT LA GREU! Cristina Burdulescu: „Acum e suficient să mă antrenez o oră şi să am rezultatul pe care-l aveam în două ore” FOTO//

Cristina Burdulescu, jurnalistă şi antrenor personal, ieri, a făcut 5 ani de când merge la sală. Iar corpul ei a trecut prin numeroase schimbări și toate datorită sportului şi alimentaţiei corecte. Astfel, ea a vorbit despre perioada în care a început să se antreneze la greu şi de ce a decis să-şi schimbe domeniul de activitate, informează SHOK.md.

„Exact 5 ani de când merg la sală pentru prima dată. Ţin minte data, pentru că în ziua aia(13 noiembrie 2014) am făcut primul pas spre realizarea visului. Tare, tare voiam un corp ca a fetelor pe care le urmăream şi fotografia cărora stătea ca imagine de fundal la telefon. De-o vreme încoace, imagini de fundal îmi sunt fotografiile mele. După corpul meu nu se vede că mă antrenez de atâta timp. Primul an era foarte interesant, nu ştiam absolut nimic, mergeam la o sală cu un preţ accesibil la momentul cela. Antrenorul îmi dădea, îmi scria programul, ideea e că eu nu aveam cum se antrenează şi cum se execută exerciţiile. La fiecare antrenament îmi arăta o dată, stătea lângă mine şi îmi confirma că fac corect, apoi pleca. 4 ani din 5 m-am antrenat de capul meu. Am făcut multe greşeli. Cei care merg la sală şi nu au antrenor, cred că, ştiu cum e să mergi şi să nu obţii rezultate, noi le găsim, care abia, abia apar.

Mă bucur că nu am renunţat, că modificări sunt, dar nu într-un timp scurt. Mie îmi plăcea însăşi ideea de a merge la sală, de a mă lăuda cu asta, îmi plăcea anturajul, toate te motivează. Am făcut cursurile pentru mine, pentru a înţelege ce fac greşit şi de ce nu arăt la fel ca alte femei care poate într-un timp scurt au obţinut rezultate mult mai vizibile decât alea pe care le aveam eu. Vara trecută începusem să fac cursurile doar pentru mine nu planificam să-mi schimb domeniul. Practic am un an de când mă antrenez având cunoştinţe în domeniu, mult contează tehnica şi felul în care te antrenezi. Acum e suficient să petrec o oră în sală şi să am acelaşi rezultat pe care îl aveam atunci când mă antrenam câte 2 ore. Acum am înţeles de ce mă antrenez – îmi place, nu vreau să mă istovesc peste măsură, nu-mi plac dietele. Am ajuns la un corp care mă satisface, deşi am şi eu locuri pe care nu prea le agreez, dar până la urmă nimeni nu-i perfect.

Vreau să mă antrenez, să experimentez să văd ce mi se potriveşte  și ce nu. Am o lună, două de când nu mă mai urc obsesiv pe cântar, pentru că nu de mult eu zilnic. Abia am scăpat de frica asta de a adăuga înapoi, nu vreau să mă impun să mănânc de 5 ori pe zi, pentru a-mi creşte masa musculară, vreau dar aici deja e lupta mea interioară”, a dezvăluit Cristina, pe Instagram, subliniind că a avut și un regim alimentar nesănătos și a mers la sală pentru a slăbi.

Cristina TOMAC


NOI 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...