FRESH
FOTO Milionarul Gianluca Vacchi în vârsă de 52 ani va deveni curând ...
Speak a sărbătorit cea de-a 34-a sa aniversare. Ce a făcut cântărețul ...
Aliona Triboi a lansat noul videoclip la piesa: "Ce-i cu tine, lume?"
Horoscop 25 octombrie 2020. Mesaje cu subînțeles și o schimbare de ...

FACE SPORT ACASĂ! Jurnalistă: „În prima săptămână, tentativele mele eșuau, pentru că fetițele urcau pe mine, cereau ceva tot timpul și tot așa”

Jurnalista Anna Smolnițchi, în carantină, a adoptat un nou ritual – face sport 15-20 de minute în fiecare zi. Astfel, ea a fost întrebată cum reușește lucrul acesta, având în vedere că e mamă a două micuțe, informează SHOK.md.

Anna, pe Facebook, a mărturisit că la început a fost destul de complicat, iar apoi și fetele s-au obișnuit cu ideea și chiar se implică.

„M-a întrebat cineva ce fac fetele atunci când eu fac sport. Într-o postare povesteam că “Cum faci cu fetele? As vrea și eu, dar fetele nu mă lasă, vreau si eu să am timpul meu. Care e secretul?”

Dragi mame, dacă nu ne luăm noi timp pentru noi, nu ni-l dă nimeni.

În prima săptămână, tentativele mele de a face sport eșuau, pentru că fetițele urcau pe mine, cereau ceva tot timpul și tot așa. Apoi mi-am zis: “Nu voi ceda. Voi seta o nouă limită”. Cu multă perseverență le repetam că e important pentru mine, că eu vreau si am nevoie sa fac sport.

„După ce termin ne jucăm, le asiguram de fiecare dată”. Repetam întruna și nu cedam. Fetele scânceau, eu făceam sport. Acum, când le întreb: “Facem sport?”, ele vin în sufragerie și chiar repetă unele exerciții.

Chestia asta cu “timpul meu” e un exercițiu de setare a limitelor, am înțeles eu în cele din urmă. În plus, antrenamentul meu nu durează mult și îl încep practic la aceeași ora. Deci a devenit un ritual comun. După trezire, micul dejun, spalat și uneori frunzăritul unei cărțulii (deci satisfacerea nevoilor de conectare a copilului, mama spune vesel: “Facem sport?!”. Răspunsul e pozitiv. Se întâmplă să mai ceară Mia lapte sau Emma – ajutor la descleierea unui abțibild din carte (așa a fost azi), dar în linii mari , toată familia face sport.

Am înțeles că si tata se bagă….De mâine )))))”, a scris ea.

BB24BDB6-6267-4233-AB06-13B87797CD0F 3DB8AA0C-1568-416F-8FA7-8C0C55F3966B

SHOK.md


APR 7, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII