[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ești pasionat de sacouri? Vezi ce modele sunt în trend în 2020-2021! ...
Antrenoare de fitness despre MEMORIA MUSCULARĂ! Cu ce faturi vine ...
(Video) E însărcinată în 30 de săptămâni dar face furori cu dansurile ...
Transformarea celei mai tinere miliardare pe forțe proprii. Cum arăta ...

Își petrece timpul liber la SALA de FORȚĂ! Cât de bine arată tânăra din Moldova care face ANTRENAMENTE împreună cu IUBITUL ei! FOTO//

Mihaela Berdaga este proaspătă absolventă de liceu, iar timpul liber în dedică sportului. Grație activității ale sportive și felului în care arată, dar și pentru că se antrenează împreună cu iubitul ei, fotbalistul Veaceslav Zagaevski – tânăra are mii de următori pe rețelele de socializare.

„Odată ce am plecat de la Black&White şi nu mai practicam dansul am simţit un gol în viaţa mea. Drept urmare, am căutat o altă alternativă- sala. E adevărat că am început să fac sală şi din necesitate pentru că mai mereu am fost plinuţă şi mă complexam mult”, a declarat Mihaela într-un interviu pentru www.fashionbobor.com, precizând că acum, pe timp de vară, are pe săptămână „3 antrenamente de forţă şi 2-3 de cardio”.

Tânăra a spus, pentru sursa citată, că iubitul ei, cu care are relație de dragoste de peste 2 ani, se străduie să o însoţească la sală de câte ori poate, însă sprijinul moral pe care i-l oferă nu se compară cu nimic. „El este un exemplu pentru mine, în ochii lui văd mereu dorinţa arzătoare de a deveni mai bun, iar odată ce aud în fiecare zi „Nu pierde timpul, munceşte, eu ştiu că poţi!”, mă motivează să merg doar înainte”, a menționat ea.

Mihaela afirmă că: „antrenamentul în doi este ca o cină romantică unde persistă dragostea, privirile dulci şi mici săruturi la pauze. Diferenţa e ca nu mâncăm calorii ci le ardem”.

Totodată, bruneta a mărturisit că viaţa alături de un fotbalist este extrem de interesantă, plină de emoţii şi senzaţii tari, și este cea mai mare fană a lui. Ea a mai afirmat că felul în care arată se datorează activității fizice și alimentației sănătoase, însă nu este mulțumită și știe că poate mai mult.

 

#myfavouritefootballplayer ⚽️❤️ #nr1fan ?❤️#forevertogether ??

 

A post shared by Mihaela Berdaga (@berdaga.mihaela) on

#legday ??❤️ A post shared by Mihaela Berdaga (@berdaga.mihaela) on

 

#coupletraining #couplegoals #coupleworkout ❤️??

 

A post shared by Mihaela Berdaga (@berdaga.mihaela) on

Push it hard and discover new heights. ??❤️ A post shared by Mihaela Berdaga (@berdaga.mihaela) on

 

#fitnessaddict #fitnessmotivation #fitnesscouple #zagaevskiicouple ????

 

A post shared by Mihaela Berdaga (@berdaga.mihaela) on

SHOK.md


IUL 26, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...