FRESH
FEMEILE ȘI SEXUL! Gabriella Nastas: „când vă daţi seama că aţi făcut ...
O boală mai devastatoare decât Covid-19 continuă să ucidă sute de ...
Inna face DEZVĂLUIRI! Artista a recunoscut ce a atras-o la Deliric! ...
Horoscop 30 noiembrie 2020. Viaţa trăită între propunerile şefilor ...

Marele CÂȘTIGĂTOR al „Maratonului Nisipului” de la Mamaia este din Republica Moldova!FOTO//

Stațiunea Mamaia a adunat duminică, 25 martie 2018, peste 1.600 de atleţi amatori şi profesionişti şi alte câteva sute de susţinători la MARATONUL NISIPULUI. Marii câştigători ai cursei de 42 de kilometri au fost: Igor Timbalari din Republica Moldova şi Ionela Muscalu din România, informează SHOK.md.

Proiectul internaţional „Maratonul Nisipului”, ajuns la a cincea ediție, reprezintă și o metodă inedită de promovare a litoralului românesc la nivel internațional, stațiunea Mamaia devenind deja de ani buni o atracţie turistică pentru iubitorii de sport din peste 30 de ţări. Evenimentul sportiv, care a cuprins patru probe competitive (42, 21, 10 şi 5 kilometri) şi o cursă de 1km adresată copiilor şi părinţilor, a fost organizat de Asociația Sportivă “SanaSport” și Radio Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța, Primăria Constanța și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Câștigători – Cursa de Maraton (42 km). Maratonul a fost cea mai mare provocare pentru participanţi. Primul, la categoria băieți, a trecut linia de finish basarabeanul Igor Timbalari, după 3 ore, 04 de minute şi 17 secunde. Pe locul II s-a situat Victor Spătaru, iar Dacian-Ionuţ Ghizilă a terminat cursa pe locul III. La categoria fete, maratonul a fost câștigat de Ionela Muscalu, care a terminat cursa în 3 ore 49 de minute şi 44, locul secund – Alexandra Ungureanu, locul al treilea – Floricica Neacşu.

Totodată, un alt basarabean a câștigat Cursa de Semimaraton (21 km) –  a doua probă ca dificultate din cadrul evenimentului, la categoria băieți. Este vorba despre Dumitru Nicolaev, care a înregistrat un timp de o oră, 23 minute şi 26 de secunde.

Câștigătorii probelor competitive din cadrul Maratonului au primit premii substanțiale în bani și produse. Valoarea totală a premiilor a ajuns la 45.000 de lei românești.

Ediţia a VI-a a evenimentului este programată pe data de 31 martie 2019.

SHOK.md


MAR 29, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...