FRESH
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...
Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată ...
Inna și iubitul Deliric, vacanță în Dubai de ziua solistei. Ce bine ...
Natalia Gordienko lansează un videoclip dedicat fiului său, Cristian! ...

PRIMUL EI JOB a fost la compania tatălui – contabilă! Elena Ozun, despre REALIZĂRILE profesionale și personale până la 27 de ani!

Nutriţionista şi antrenoarea de fitness Elena Ozun, la 3 martie curent, a fost omagiată. A împlinit 27 de ani și, cu această ocazie, a dezvăluit despre primul job, prima sală de fitness deschisă, dar şi despre viața ei personală, informează SHOK.md.

„27 ani… Cine s-ar fi gândit că viața mea va arăta așa? E mai mult decât mi-aș fi putut dori! La 25 credeam că mă voi căsători mai aproape de 30, eram mult prea preocupată de dezvoltarea personală și profesională. Dar haideți să vă povestesc un pic despre mine.

La 18 ani m-am angajat pentru prima oară în compania tatălui meu să fac contabilitate.

La 19 ani m-am concediat (de bună voie ) și am hotărât să merg la Iași să fac cursuri de instructor aerobic și fitness. Când am revenit, am închiriat o sală cu oglinzi deja amenajate și îmi chemam prietenele să fac practică pe ele. Eram bună și îmi plăcea asta! Apoi, m-am angajat într-o sală din sectorul Ciocana și am ținut exact 6 clase. Mi s-a spus că nu sunt destul de bună pentru ei și că stilul meu de predare e din anii ‘90 de pe vremea lui Jane Fonda. Am plecat de acolo, destul de dezamăgită, dar cu încrederea că de fapt, ei au de pierdut.

Nu știu de unde până unde, m-am îndrăgostit de Kangoo Jumps și am plecat la Kiev să învăț de la Oxana Moșescu. Un trainer excepțional care mi-a dat multă încredere în mine. Mi-am cumpărat primele 10 perechi de ghete Kangoo, cu ajutorul financiar al tatălui meu. Îndată am fost contactată de managerul Diamonds Fitness, sală care abia se deschisese în sectorul Ciocana. Am făcut parteneriat cu ei și am lucrat aproape 2 ani de zile. Doi ani în care intram în sală la 8 dimineața și ieșeam la 23. Aveam aproape 20 ani și locuiam deja separat de părinți. Părinții mei locuiau în Botanica, iar mie îmi era mult prea dificil să fac naveta de fiecare dată până acolo. Eram mândră de mine! Salariul meu era tot mai mare, direct proporțional cu efortul depus. Ajungeam la 16000 lei uneori. După un an jumătate de sport în exces, am început să am probleme mari de sănătate. Adormeam tremurând și mă trezeam la fel. Organismul meu era epuizat. Atunci m-am gândit că e timpul să îmi deschid propria sală de fitness.

Prima mea sală s-a numit “Move it”. Era colțul meu de rai. Avea recepție, vestiar larg, 3 dușuri, o sală de aerobic de 80 m2. Am închis-o după 3 ani de activitate. Pentru că.. am fost inundați de 7 ori. Ultima oară după ce făcusem reparație totală.

87817376_2966041576789062_1136052702939590355_n

Între timp, am deschis un alt studio de fitness și nutriție care îmi purta numele, în Botanica. Deja făceam nutriție și îmi plăcea tot mai mult. Studioul a activat 2,5 ani și l-am închis recent pentru că proprietarul locației a triplat costul chiriei. M-a durut mult, dar a trebuit să iau o decizie rapidă. Și am luat-o.

La 21 ani am deschis școala de fitness și nutriție acreditată internațional, ABC fitness school Moldova. Dragostea mea până în prezent și sper că încă mulți ani înainte!

La 23 ani am devenit distribuitor Jumping în Moldova și am adus trambulinele în țară. De ele se bucură acum multe femei din diverse orașe. De la 20 până la 24 ani am stat în 6 apartamente diferite cu chirie, singură. Până a apărut Bruno, cațelușul care îmi ținea de urât serile.

La 23 l-am întâlnit pe Dan, acum soțul meu, atunci – speaker la un training de vânzări și negocieri. Am vrut să-l angajez să lucreze pentru mine, dar mi-am dat seama că nu-mi permit să-l plătesc și atunci planul s-a schimbat. După aproape doi ani de iubire a apărut cea mai mare realizare din viața mea. Am aflat că sunt însărcinată, cu Vlădut.

Iar acum la 27 încă nu-mi vine să cred că sunt mamă. Și că de fapt, viața mea de până la el s-a șters din primele clipe cand i-am auzit vocea. Îți mulțumesc, Doamne”, a mărturisit Elena, pe Instagram.

Cristina TOMAC


MAR 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII