FRESH
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...
Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată ...
Inna și iubitul Deliric, vacanță în Dubai de ziua solistei. Ce bine ...
Natalia Gordienko lansează un videoclip dedicat fiului său, Cristian! ...

Trei teste de ÎNCREDERE la care trebui să îţi supui NOUA CUCERIRE

O relatie abia infiripata ridica automat si problema increderii pe care i-o poti acorda noului tau partener. Afla cat de demn de increderea ta este acesta, supunandu-l unor teste usoare, scrie Studentie.ro. Iata care sunt metodele prin care poti evita mincinosii de profesie!

1. Cum sa ii recunosti minciunile

Un cuceritor de profesie iti spune mai multe minciuni pentru a te impresiona. Verifica consistenta povestilor lui, punandu-i intrebari capcana. Daca iti raspunde cu alte intrebari sau elaboreaza niste raspunsuri complexe, este semn ca te minte fatis. Vei sti ca este onest, daca iti va raspunde rapid si spontan, cu naturalete.

2. Atentie la relatiile sale

Analizeaza-i atat viata personala, cat si pe cea profesionala. Modul in care se comporta cu cei din jurul lui il fac demn de incredere sau nu. Daca nu are prieteni apropiati vechi si locul sau de munca este schimbat prea des, ar fi cazul sa iti pui cateva semne de intrebare. Inseamna ca nici alte persoane cu care a intrat in contact nu au putut sa ii acorde increderea lor!

3. Vaneaza-i secretele

Momentele in care se ascunde de tine si partile din viata lui pe care nu le dezvaluie constituie un mister pe care trebuie sa il dezlegi inainte de a te increde pe deplin in el. Poti descoperi doar simple secrete nevinovate sau ai putea avea un soc puternic la aflarea unor lucruri grave. Oricum, este un risc pe care trebuie sa ti-l asumi pentru a-l cunoaste cat mai bine!


AUG 11, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII