(stop-cadru) Halatul renumit pe care Dodon îl îmbrăca de Bobotează și-a găsit un alt stăpân: L-am dăruit la un concurs

 (stop-cadru) Halatul renumit pe care Dodon îl îmbrăca de Bobotează și-a găsit un alt stăpân: L-am dăruit la un concurs

Președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon se va scălda și anul acesta în apă rece de Bobotează. Anul trecut fostul șef de stat a fost la Mănăstirea Țigănești și cel mai probabil și în acest an va merge acolo, a declarat acesta în cadrul emisiunii Puterea a Patra. Însă halatul renumit pe care îl îmbrăca și-a găsit un alt stăpân, a fost dăruit la un concurs, organizat pe Facebook, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Cât de creștin ești nu se măsoară prin dacă te-ai scufundat în apă pe data de 19 ianuarie. Eu această tradiție creștinească am urmat-o și până la funcția de președinte de țară și anul trecut, nefiind în funcția de șef de stat la fel, de aceea și mâine dimineață voi fi la slujbă la Catedrala Centrală așa cum o fac în fiecare an unde liturghia este oficializată de către Înalt Preasfinţitul Mitropolit a Moldovei. Anul trecut am fost la Mănăstirea Țigănești, dacă nu greșesc, anul acesta cel mai probabil tot voi fi, împreună cu toată lumea”, a spus Dodon.

Întrebat dacă își va lua și halatul prezidențial, Igor Dodon a menționat că l-a dăruit, după ce a organizat un concurs pe Facebook.

„Halatul l-am dăruit cuiva. Atunci au fost discuții mari pe Facebook, și concurs am organizat și l-am dat. Nu mai este”, a menționat Dodon.

https://youtu.be/gQAcquHeuKA