Suma uriaşă cheltuită într-o singură zi de o fată din Australia. La 11 ani, are deja două afaceri de succes

 Suma uriaşă cheltuită într-o singură zi de o fată din Australia. La 11 ani, are deja două afaceri de succes

Deşi este încă elevă, o fetiţă de 11 ani din Australia e pe cale să devină milionară. Cu ajutorul mamei sale, Pixie Curtis Jacenko a fondat deja două companii de succes. Deşi „se poate pensiona”, fetiţa nu se sfieşte să cheltuie sume mari de bani. Pentru petrecerea de ziua ei de naştere, Pixie Curtis Jacenko a plătit nu mai puţin de 22.000 de lire sterline, scrie observatornews.ro.

Pentru Pixie Curtis, o fetiţă de 11 ani din Australia, viitorul pare promiţător, iar grija banilor este extrem de departe. Deşi este încă elevă, iar la vârsta ei majoritatea copiilor se ţin departe de responsabilităţi, aceasta a pus deja bazele a două companii de succes. Iar în acest ritm, până la 15 ani va deveni milionară, scrie Business Insider.

Micuţa australiancă a cheltuit peste 22.000 de lire sterline pentru petrecerea extravagantă organizată de ziua ei, relatează Daily Star. A angajat un DJ faimos, un fotograf profesionist, un stilist personal şi un acrobat care a „înghiţit flăcări”, spre amuzamentul invitaţilor.

La miezul nopţii, un foc de artificii spectaculos a luminat cerul. Iar la final, petrecăreţii au primit saci cu daruri – produse vândute de companiile lui Pixie.

A dus pasiunea pentru jucării la un alt nivel şi, cu ajutorul mamei sale, Roxy Jacenko, fetiţa a lansat prima companie: Pixie’s Fidgets. Jucăriile s-au vândut în primele 48 de ore, iar profitul nesperat a motivat-o să continue în lumea afacerilor. Aşa că a preluat o a doua afacere, cu accesorii de păr, fondată de mama sa pe când Pixie era doar un bebeluş. „La 15 ani se poate pensiona, dacă doreşte. Glumim în familie că eu voi munci până la 100 de ani, iar Pixie se va retrage la 15 – clar, vedem cine a fost mai isteaţă”, a povestit Roxy Jacenko.

Povestea a lui Pixie i-a adus popularitate şi pe reţelele de socializare, iar pe Instagram are deja peste 100.000 de urmăritori.

Andreea Hioara

https://shok.md/