Suma uriașă pentru care Britney Spears îşi va publica memoriile. „Unul dintre cele mai mari acorduri semnate vreodată” pentru o carte

 Suma uriașă pentru care Britney Spears îşi va publica memoriile. „Unul dintre cele mai mari acorduri semnate vreodată” pentru o carte

Britney Spears a ajuns la un acord cu o editură în urma căruia va primi 15 milioane de dolari pentru a scrie o carte de memorii în care va dezvălui detalii ale carierei sale muzicale şi ale relaţiei conflictuale cu familia sa, inclusiv despre tutela legală de 13 ani prin care tatăl său i-a controlat toate aspectele vieţii, scrie SHOK.md cu referire la Agerpres.

Potrivit publicaţiei Page Six, Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, a ajuns la un acord cu editura Simon & Schuster, după un „război” al ofertelor între mai multe companii care doreau să obţină această afacere profitabilă.

Britney Spears Announces New Las Vegas Residency At Park Theater

Page Six, care citează o sursă apropiată de contractul semnat între vedeta pop şi editură, a declarat că este vorba de „unul dintre cele mai mari acorduri semnate vreodată” pentru o carte, care însă nu depăşeşte sumele convenite cu unele figuri politice din istoria recentă a SUA.

Printre acestea se numără Barack şi Michelle Obama, care în 2017 au primit fiecare aproape 60 de milioane de dolari pentru cărţile lor, o sumă considerabilă pentru o carte de non-ficţiune.

Un alt exemplu este cel al fostului preşedinte american Bill Clinton, care în 2001 a ajuns la un acord de 15 milioane de dolari pentru biografia sa „My Life”.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și