„Suntem blocați”. Ce au pățit Delia și soțul ei în Franța?! Artista a postat imagini halucinante din timpul protestelor violente

 „Suntem blocați”. Ce au pățit Delia și soțul ei în Franța?! Artista a postat imagini halucinante din timpul protestelor violente
0Shares

Nu este niciun secret faptul că Delia și soțul ei împărtășesc aceeași pasiune și anume călătoriile. Ori de câte ori le permite programul, artista și partenerul ei de viață nu stau prea mult pe gânduri și, cu siguranță, nici în casă și pleacă spre o nouă aventură! De această dată, vedeta și Răzvan Munteanu au ales ca destinație „orașul iubirii”, scrie presa română.

Doar că, în această perioadă, străzile Parisului nu sunt tocmai pline nici de îndrăgostiși și, cu siguranță, nici de iubire, ba din contră, ca urmare a reformei pensiilor promovată de guvernanții din Franța, mii de francezi au ieșit să protesteze și nu pașnic. Artista noastră și soțul ei au fost martorii protestelor violente și chiar au fost prinși în mijlocul lor!

Artista a postat un videoclip de pe străzile Parisului, distruse de protestatarii supărați, ba chiar se aude la un moment dat cum soțul ei îi spune că: „Suntem blocați”. Imaginile i-au băgat în sperieți pe fanii Deliei, care imediat au reacționat: „Sunteți ok?”, a întrebat-o un internat, iar cântăreața a răspuns imediat și a liniștit pe toată lumea: „Da… am ajuns la hotel” .

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Delia (@delia)

0Shares

Valerica Baxanean