Surpriză de proporții! Ce cotă are Cristiano Ronaldo pentru a deveni antrenorul lui Manchester United

 Surpriză de proporții! Ce cotă are Cristiano Ronaldo pentru a deveni antrenorul lui Manchester United
0Shares

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Manchester United, joacă în continuare la cel mai înalt nivel, în ciuda faptului că a ajuns la 36 de ani, însă există voci care susțin că portughezul și-ar dori să înceapă în curând cariera de antrenor, scrie SHOK.md cu referire la digisport.

Presa din Anglia a scris recent despre varianta ca Ronaldo să devină antrenor în viitorul apropiat, iar Tim Sherwood, fost antrenor la Tottenham și Aston Villa, chiar a pariat că starul portughez o va pregăti pe Manchester United peste un an și jumpătate.

Casele de pariuri s-au mișcat rapid și i-au oferit deja o cotă surprinzătoare lui Cristiano pentru a deveni următorul antrenor al lui Manchester United, mai ales că, în această perioadă, se discută tot mai mult despre demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, după eșecul rușinos cu Liverpool, scor 0-5.

Cristiano Ronaldo are cotă 20 pentru a deveni următorul antrenor de pe Old Trafford, principalii favoriți fiind Antonio Conte (1,7), Brendan Rodgers (7) și Zinedine Zidane (10). Totuși, în opinia bookmakerilor, fotbalistul portughez are șanse mai mari la banca tehnică decât antrenori consacrați precum Massimiliano Allegri (21), Lucien Favre (21), Thomas Tuchel (26) sau Rafa Benitez (26).

Cristiano Ronaldo, a opta șansă pentru banca lui Manchester United, conform caselor de pariuri. Cum arată cotele

  • Antonio Conte – 1,7
  • Brendan Rodgers – 7
  • Zinedine Zidane – 12
  • Mauricio Pochettino – 12
  • Erik ten Hag- 12
  • Graham Potter – 15
  • Roberto Martinez – 17
  • Cristiano Ronaldo – 20
  • Massimiliano Allegri – 21
  • Julian Nagelsmann – 21

Tim Sherwood îl vede pe Cristiano Ronaldo antrenor la Manchester United

Gestul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) de a rămâne lângă antrenorul său în meciul cu Young Boys, pentru a da indicații coechipierilor săi, a produs controverse.

Tim Sherwood, fost antrenor la Tottenham și Aston Villa, este de părere că norvegianul trebuie să accepte realitatea și să se împace cu gândul că CR7 va mai face astfel de lucruri și pe viitor, întrucât are stofă de antrenor.

“Este în regulă că Ronaldo a fost la marginea terenului și Ole va trebui să se împace cu asta. Dar, nu sunt sigur că ar fi făcut asta și cu Jose Mourinho. Ar fi fost foarte diferit dacă încă mai era antrenor la Manchester United, dar în primul rând și Ronaldo trebuie întrebat de ce simte nevoia să stea în picioare și să dea indicații.

L-am văzut făcând asta și în meciurile internaționale, ultima dată la Euro, când dădea ordine. Băiatul ăsta va fi antrenor 100%. Aș paria că va fi antrenorul lui Manchester United în 18 luni”, a explicat Sherwood.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/