Sute de copii din Mereni și Chetrosu au primit daruri dulci din partea Loteriei Naționale

 Sute de copii din Mereni și Chetrosu au primit daruri dulci din partea Loteriei Naționale

Sute de copii au avut parte de surprize dulci datorită generozității partenerului privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive. Campania „Să aducem sărbătoare copiilor” a debutat în data de 14 decembrie, în satele Mereni și Chetrosu din Anenii Noi. 

Atât autoritățile locale, cât și părinții sunt impresionați de gestul NGM Company.

”Împreună cu reprezentanții consiliului local, am decis să scriem un demers către Loteria Națională ca să ne susțină și să facem sărbătoare pentru 150 de copii din comuna Chetrosu. Suntem foarte recunoscători. Fiecare cadou pe care l-ați acordat o să ajungă la destinație, să facem o sărbătoare de Crăciun și Anul Nou pentru copiii din comunitatea noastră”, a spus primarul comunei Chetrosu, Leonid Zalevschi.

Echipa NGM Company a vizita și o familie cu nouă copii din satul Mereni.

”Orice suport este bine-venit în casa noastră. Suntem o familie numeroasă și vă mulțumim mult pentru acest ajutor. Ne-ați bucurat copiii”, a spus Iuliana, mama celor 9 copii.

În total, 2 000 de pici din 19 localități se vor bucura de cadouri în cadrul campaniei „Să aducem sărbătoare copiilor”.

Pentru NGM Company deja a devenit o tradiție frumoasă să se implice în diferite acte de binefacere în perioada sărbătorilor de iarnă.

– YouTube

Pe parcursul anilor 2019-2021, NGM Company a alocat peste 7 milioane de lei pentru diferite proiecte sociale.

Citește și