Tânără atletă, de 16 ani, găsită fără suflare de mamă după ce ar fi inhalat vaporii deodorantului

 Tânără atletă, de 16 ani, găsită fără suflare de mamă după ce ar fi inhalat vaporii deodorantului

O adolescentă de 16 ani a fost găsită în casă, fără suflare, de propria mamă. Femeia îşi aminteşte cu groază clipele teribile prin care a trecut, descoperindu-şi fiica moartă, prăbuşită pe podea, cu un tub de deodorant în mână. Fata ar fi suferit un atac de cord, din cauza aerosolilor toxici inhalaţi, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.

Anne Ryan nu va uita niciodată ziua în care s-a întors acasă şi, în loc să-şi îmbrăţişeze fiica, a îngenuncheat disperată, în lacrimi, lângă trupul ei neînsufleţit. Femeia din New South Wales, Australia, povesteşte că a rămas încremenită, în stare de şoc, sperând că totul nu e decât un coşmar. Însă era realitatea dură cu care se va confrunta pentru tot restul vieţii. Brooke Ryan avea doar 16 ani când infarctul suferit a ucis-o. Iar de vină ar fi aerosolii inhalaţi din tubul de spray deodorant pe care îl ţinea încă în mână când a fost găsită.

„Mă trezesc, mă gândesc la ea, adorm din nou şi o visez … Fiecare zi e un coşmar”, spune femeia îndurerată de pierderea fiicei. „Era o fată frumoasă, cu inimă de aur. Ar fi devastată să afle cât suferim după moartea ei”, a adăugat ea, potrivit MirrorAnne Ryan e convinsă că inhalarea aerosolilor i-a ucis copilul, deşi raportul medicilor nu a fost publicat încă.

Brooke se confrunta cu anxietate şi atacuri de panică, mai ales după pandemie. Deşi făcea parte din echipa de fotbal feminin, visul său era să devină avocat sau fizioterapeut şi era pasionată de modă şi proceduri de înfrumuseţare.

Trupul fetei de 16 ani a fost găsit chiar de mama ei

Maria Palade

https://shok.md/