Tânără mamă găsită carbonizată într-un sac de gunoi în curtea casei, în Brazilia. ”Am mai văzut sacul, dar nu ne-am imaginat ce era înăuntru”

 Tânără mamă găsită carbonizată într-un sac de gunoi în curtea casei, în Brazilia. ”Am mai văzut sacul, dar nu ne-am imaginat ce era înăuntru”

O mamă în vârstă de 31 de ani a fost găsită carbonizată, într-un sac de gunoi, în curtea casei sale, la aproximativ două săptămâni după ce a fost dată dispărută de către rude. Înainte să dispară, Vanessa Rodrigues da Silva a cerut disperată ajutorul vecinilor după ce propriul soț a agresat-o, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.

Rămășițele femeii, mamă a doi copii, au fost găsite într-un sac de gunoi în curtea unei ferme din Novo Planalto, în regiunea braziliană Goiás. Vanessa Rodrigues da Silva apucase să ceară ajutorul vecinilor după ce soțul ei a agresat-o, însă nimeni nu a putut să o salveze din mâinile lui.

Femeia a dispărut pe 11 august, după ce ar fi fost agresată de soțul ei și i-ar fi cerut ajutor vecinilor. Familia îngrijorată a contactat autoritățile după ce a petrecut cinci zile încercând să o localizeze, relatează G1.

Soțul femeii a fost inițial arestat pentru deținerea ilegală de armă de foc și muniție, dar a plătit cauțiune și a părăsit secția de poliție. După ce polițiștii au făcut descoperirea sumbră, el a devenit principalul suspect de crimă și de atunci a dispărut.

Sora femeii a declarat că a fost chemată la fața locului pentru a identifica trupul acesteia.

Maria Palade

https://shok.md/