Tânărul, care și-a împușcat iubita, la Holercani, și-a recunoscut vina, după 3 luni de la comiterea crimei

 Tânărul, care și-a împușcat iubita, la Holercani, și-a recunoscut vina, după 3 luni de la comiterea crimei
0Shares

Tânărul de 27 de ani de la Holercani, care la începutul lunii martie a efectuat mai multe împușcături în direcția a două minori de 16 ani, iar una dintre ele a decedat, și-a recunoscut astăzi vina și a primit încă 30 de zile de arest preventiv. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de acuzatoarea de caz, Tatiana Țurcan, scrie SHOK.md.

Totodată, pentru că tânărul și-a recunoscut fapta comisă pedeapsa ar putea să-i fie redusă.

Anterior, tânărul de la Holercani, care și-a împușcat iubita cu sânge rece, nu a făcut nicio declarație pentru procurori. Contactată de UNIMEDIA, acuzatoarea de caz, Tatiana Țurcan, ne-a subliniat faptul că el nu și-a recunoscut încă vina. 

Precizăm că pe 2 martie, în urma unui conflict, un bărbat de 27 de ani a efectuat mai multe împușcături în direcția a două minore de 16 ani. Una dintre fete era iubita acestuia. 

Ulterior, acesta și-a luat iubita și a dus-o la spital, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Medicii nu i-au putut salva viața minorei. Cea de-a doua fată, rănită de același individ, este internată, fiind rănită în zona picioarelor. Tragedia s-a produs în localitatea Holercani din raionul Dubăsari. 

La scurt timp, polițiștii au reținut bănuitul. Acesta a fost stopat pe traseul Criuleni-Chișinău, având arma din care a comis crima asupra sa. 

Cei doi erau într-o relație de aproximativ 3 ani, însă fata ar fi decis să se despartă de el, au povestit pentru UNIMEDIA prietenii victimei. Povestea celor doi a decurs cu mari probleme, povestesc prietenii, întrucât tânărul era extrem de gelos și uneori devenea extrem de violent în raport cu minora.

0Shares