Tatăl femeii ucise de rechini: Am aflat de la televizor că o româncă a murit în Egipt. Stăteam în friguri, că poate e altcineva

 Tatăl femeii ucise de rechini: Am aflat de la televizor că o româncă a murit în Egipt. Stăteam în friguri, că poate e altcineva

Părinții femeii de 44 de ani din Suceava care a murit după ce a fost atacată de rechin spun că au aflat de la televizor. Ei au sperat până în ultima clipă că nu este vorba despre fiica lor, informează SHOK.md, cu referire la digi24.ro.

Roxana era funcționară la Direcția de Finanțe din Suceava. Era pentru a treia oară când mergea în vacanță în Hurghada, Egipt. De această dată, tatăl ei își aduce aminte cu lacrimi în ochi că se gândeau să anuleze, mai ales că Roxana pleca singură şi se simţea stingheră pe aeroport printre familiile cu copii.

Tatăl Roxanei: Te apucă, așa, o stare, care e greu de stăpânit. Şi ăsta a fost într-adevăr momentul în care, i-am zis la un moment dat, la o adică renunțăm. Dă-i la Dumnezeu 2.000 de euro, sau 1.900 de euro cât e pretul, dă-i la Dumnezeu sfântul. „Nu”, zice, „trebuie să mă duc să mă relaxez”.

Până la urmă a plecat în vacanţă, fără să bănuiască vreo secundă că se va întâmpla ceva. Iar sejurul a fost unul reuşit până în ultima zi.

Părinţii au fost înştiinţaţi de poliţie despre tragedie, deşi au sperat până în ultima clipă că nu este vorba despre fiica lor. Mai ales că iniţial se vehiculase că victima are 40 de ani.