Tatăl lui Britney Spears solicită încetarea imediată a tutelei: „O continuare este contrară dorinţelor fiicei mele”

 Tatăl lui Britney Spears solicită încetarea imediată a tutelei: „O continuare este contrară dorinţelor fiicei mele”
0Shares

Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears, a cerut încetarea imediată a tutelei instituită în 2008, spunând că „mărturia recentă a fiicei sale şi solicitările acesteia de a prelua personal controlul asupra proprietăţii şi afacerilor ei au arătat clar că o continuare a tutelei este contrară dorinţelor sale”, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Tatăl cântăreţei a susţinut în repetate rânduri că a crezut că acţionează în interesul fiicei sale prin plasarea acesteia sub tutelă.

Avocatul lui Jamie Spears a spus presei că acesta „nu vede niciun motiv pentru care tutela ar trebui să mai continue”, având în vedere dorința cântăreței ca aceasta să se termine, potrivit The Guardian. Tutela a durat mai bine de 13 ani.

În iunie, vedeta pop a depus o mărturie explozivă în fața unui tribunal din Los Angeles, în care a susținut că a fost reținută împotriva voinței ei într-o instituție de psihiatrie și i-au fost refuzate viața privată și relațiile sale.

În septembrie, un tribunal din Los Angeles a luat o primă decizie la dorința cântăreței, care a descris situația drept abuzivă, și a suspendat tutela.

Decizia lui Jamie Spears vine după ce acesta și-a schimbat avocatul. Vechea apărătoare, Vivian Thoreen, s-a retras în octombrie. Acum, noul său avocat, Alex Weingarten, a declarat că cererea lui Jamie a fost necondiționată, nu face obiectul vreunei „despăgubiri” și nu are „nimic de ascuns în ceea ce privește administrarea patrimoniului lui Britney”.

Avocatul a afirmat că Jamie crede că fiecare aspect al tutelei ar trebui să fie pus la dispoziție pentru examinare publică, și nu informațiile pe surse și dezinformările care au fost publicate de tabloide.

Următoarea audiere în cazul lui Spears, care va avea loc pe 9 noiembrie, va determina viitorul tutelei ei. Luna trecută, Spears a spus că este „foarte fericită” că sfârșitul este aproape, dar a recunoscut că „i-a fost frică să facă orice, pentru că mi-e teamă că voi face o greșeală”.

Britney nu a reacționat la ultima acțiune a tatălui ei. Într-o postare, ștearsă între timp de pe Instagram, ea a scris că viața ei fusese o „afacere de familie înainte… dar nu mai este așa !!!”.

În postarea ştearsă, Britney Spears a făcut referiri şi la mama sa, Lynne, pe care a criticat-o aspru.

„Pssss, poate că tatăl meu a început tutela în urmă cu 13 ani… însă ceea ce oamenii nu ştiu este că mama mea este cea care i-a dat ideea!!! Nu voi primi niciodată înapoi acei ani… ea mi-a distrus viaţa în secret”, a scris cântăreaţa în vârstă de 39 de ani.

„Ştii exact ce ai făcut. Tatăl meu nu este suficient de deştept să se gândească vreodată la o tutelă, însă în seara asta voi zâmbi ştiind că am o nouă viaţă înainte”, a mai scris vedeta, potrivit dpa, citată de Agerpres.

Britney Spears l-a menţionat şi pe fostul ei impresar Lou Taylor în postarea sa, susţinând că perechea s-a prefăcut că nu are „NICIO IDEE de ce se întâmplă”, când realitatea era cu totul alta.

0Shares