Thalia, în topul 31 femei de succes. Cât de spectaculos arată actrița la 49 de ani

 Thalia, în topul 31 femei de succes. Cât de spectaculos arată actrița la 49 de ani

Thalia, una dintre cele mai frumoase și cunoscute actrițe mexicane, continuă să impresioneze prin aspectul său veșnic tânăr, scrie SHOK.md.

A impresionat de-a lungul anilor cu rolurile sale spectaculoase în telenovele precum „Marimar”, „Rosalinda” sau „Marria del Barrio”, iar la vârsta de aproape 50 de ani, Thalia rămâne aceeași femeie plină de farmec, care nu pare să fie afectată de trecerea anilor. Deși în prezent a lăsat deoparte cariera actoricească, Thalia rămâne în lumina reflectoarelor prin diferite proiecte muzicale și apariții pline de stil pe rețele de socializare, unde are o comunitate de peste 16 milioane de urmăritori.

Cea mai recentă apariție constă în topul 31 femei de succes al revistei QuienCom, ce urmărește să celebreze triumful femeilor într-o lume care înainte era rezervată doar bărbaților. Astfel, Thalia se află în capul listei, aflându-se pe  coperta ediției de aprilie a revistei, scrie peroz.ro.

„Deși ultima telenovela a sa a fost cu mai bine de 22 de ani în urma, actrița este considerată și în prezent regina melodramelor. Mai mult, locuiește în New York de două decenii și continuăm să o simțim aproape de Mexic. Există ceva la această femeie care ne fascinează în ciuda distanței. Și nu ne referim doar la frumusețea sa (în august împlinește 50 de ani … da, 50 de ani!), Ci la farmecul său, la capacitatea să de a se reînnoi și de a se adapta cu grație și prospețime la noile tendințe. „ s-a scris despre vedeta mexicană în cadrul revistei.

Thalia a marcat acest moment cu o fotografie pe Instagram, care a strâns peste 215.000 de like-uri. Îmbrăcată într-o rochie-body, dintr-o fășie de material alb și una nude, acoperită de pietricele, Thalia a făcut furori. Uitându-ne la fotografie, vedem aceeași femeie de acum 20 de ani, ce a impresionat cu frumuseţea debordantă, talia de viepse, picioarele lungi și părul lung și bogat.

Gritco Adriana

https://shok.md/