The Motans a lansat o piesă nouă: „Supererou”

 The Motans a lansat o piesă nouă: „Supererou”
0Shares

The Motans a lansat o piesă nouă „ Supererou”. De data aceasta interpretul vine cu un mesaj profund, despre valorile care trebuie să le aibă fiecare om, scrie SHOK.md.

„Această piesă este într-adevăr despre supereroi, însă diferența dintre ei și cei pe care îi vedem pe ecrane, în filme, este că aceștia există în realitate, și luptă împotriva răului fără superputerile unor eroi fantastici. Superputerile adevăraților eroi rămân curajul, speranța și, desigur, cea mai mare superputere pe care o poate avea un om, dragostea”, a declarat The Motans despre noua piesă.

“Supererou” a fost compusă de Denis Roabeș, acesta fiind inspirat și emoționat de povestea filmului. Producția muzicală îi aparține lui Viky Red, în timp ce videoclipul piesei a fost regizat de Matei Dima, cu Mișu Ionescu în rol de DOP, iar producția video a fost făcută de Viva la Vidra.

The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Debutând în 2016 cu piesa Versus, artistul a ajuns repede la inima publicului, prin hituri precum „Weekend”, „Poem”, „Jackpot”, „August” sau „Înainte să ne fi născut”. Lansările sale ocupă constant topurile radio, iar cele două albume lansate până acum, „My Gorgeous Drama Queen (2018)” și „My Rhythm&Soul (2020)” s-au vândut în mii de exemplare fizice.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/