The Weeknd a lansat un videoclip inedit pentru piesa „Out of Time”. Ce rol are Jim Carrey

 The Weeknd a lansat un videoclip inedit pentru piesa „Out of Time”. Ce rol are Jim Carrey

The Weeknd și-a surprins fanii cu un nou videoclip thriller așa cum a obișnuit în ultima perioadă, avându-l ca protagonist alături de el și pe celebrul actor Jim Carrey, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Artistul, pe numele său real Abel Tesfaye, în vârstă de 32 de ani, a lansat un videoclip la melodia „Out of Time”, care începe cu o baladă pop din anii ’80 și se încheie fulminant pe masa de operație, apărând în postura de doctor actorul de comedie Jim Carrey.

Versurile melodiei vorbesc despre o iubire superficială, în care unul dintre parteneri găsește mereu scuze pentru a fi indisponibil. Sensul mesajului se schimbă la finalul piesei, când Jim Carrey preia narațiunea și îi amintește lui The Weeknd că, într-adevăr, timpul lui s-a scurs.

The Weekend a colaborat pe partea de regie cu Cliqua, partenera artistului din videoclip fiind Hoyeon. Cei doi par să se simtă excelent împreună, bucurându-se de o seară la karaoke. Finalul aduce o schimbare dramatică în cursul poveștii, semnificația replicilor lui Jim Carrey urmând a fi deslușită, cel mai probabil, în următorul videoclip.

Melodia „Out of Time” se regăsește pe albumul „Dawn FM”. Discul a fost lansat pe 7 ianuarie 2022 și a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK și pe locul doi în clasamentul american Billboard.

„Motivul pentru care albumele mele au succes este că după ce lansez unul, sunt entuziasmat să-l fac pe următorul. Vreau să fac muzică pentru tot restul vieții și chiar dacă stilul meu se schimbă și mă exprim altfel, muzica mea rămâne aceeași”, a declarat artistul.

Pe lângă lansarea videoclipului, artistul a anunțat și că piesele sale „Blinding Lights” și „Starboy” au primit premiul Diamond Digital de la RIAA (The Recording Industry Association of America). The Weeknd este al șaselea artist solo care a ajuns să primească trei astfel de premii, în 2020 fiind premiată piesa „The Hills”.

Maria Palade

https://shok.md/