Tom Hanks e de nerecunoscut. Actorul a slăbit îngrozitor. Boala de care suferă

 Tom Hanks e de nerecunoscut. Actorul a slăbit îngrozitor. Boala de care suferă

Tom Hanks a stârnit îngrijorarea fanilor săi cu ultimele apariții.Actorul s-a afișat la proiecția din Marea Britanie a filmului Elvis cu un look total schimbat. Starul din Forrest Gump, în vârstă de 65 de ani, a slăbit îngrozitor și pare că nu mai are tonusul de altădată, scrie SHOK.md cu referire la okmagazine.

Tom a putut fi văzut pozând alături de Austin Butler, în vârstă de 30 de ani, actorul care îl interpretează pe Elvis Presley în film. Actorul apare în rolul colonelului Tom Parker, managerul de multă vreme al legendei rock-ului.

Tom Hanks suferă de mai multă vreme de diabet și recunoaște că a trebuit să își schimbe radical stilul de viață.

Potrivit lui Hanks, medicul i-a sugerat că ar trebui să ajungă la o greutatea pe care o avea în adolescență pentru ca boala să nu nu îi facă probleme, lucru pe care actorul l-a crezut imposibil.

În ciuda rezistenței sale față de o scădere masivă în greutate la acea vreme, Tom a făcut mai multe ajustări în stilul de viață de-a lungul anilor.

Într-un interviu , el a recunoscut că a fost un „idiot total” în legătură cu greutatea și relația sa cu mâncarea. „Eu fac parte din generația americană leneșă care se trezește cu boala”, a spus el.  „Eram gras. M-ai văzut în filme, știi cum arătam. M-am gândit că aș putea evita asta dacă scot chiflele din cheeseburgerii mei”, a recunoscut el.

tom117 jpg

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și