Tom Parker, solistul de la The Wanted, dezvăluiri sfâșietoare despre lupta cu cancerul: ,,Oare o să mor?”

 Tom Parker, solistul de la The Wanted, dezvăluiri sfâșietoare despre lupta cu cancerul: ,,Oare o să mor?”

Tom Parker, solistul trupei ”The Wanted” diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiul patru, a vorbit, în cadrul unui documentar, despre lupta cu cancerul pe care o duce de mai bine de un an de zile, scrie SHOK.md cu referire la peroz.

Tom Parker, în vârstă de doar 33 de ani, a dezvăluit în luna septembrie a anului trecut că a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiul patru, inoperabilă.  Acum,  el a vorbit despre lupta pe care o duce de atunci și a mărturisit că mereu s-a întrebat ”Oare voi muri?”. Cei doi copii pe care-i are, dar și soția lui i-au dat putere să meargă mai departe.

”E foarte greu să mă gândesc la viitor. Nu vreau să știu. Nu cred că știi ce gândești despre moarte până când nu te confrunți cu ea. O să mor? Astea e întrebarea pe care mi-o pun des.”, a mai spus el.

Totodată, el a mărturisit că își dorește ”să fie cea mai bună versiune a lui” și încearcă să fie cât mai activ. În plus, el e încântată de reunirea trupei ”The Wanted”, care va avea loc în curând.

”Nu vreau ca oamenii să se poarte diferit cu mine doar pentru că sunt bolnav. Sunt mai puternic, însă mi-e greu să mă gândesc la viitor.”, a mai precizat el.

Kelsey, soția artistului, a vorbit și ea despre lupta pe care o duce partenerul ei.

Tom Parker și Kelsey s-au căsătorit în 2018 și au împreună doi copii – o fiică, Aurelia Rose și un băiat Bodhi, născut anul trecut.

Dezvăluirile făcute de Tom Parker i-au adus numeroase reacții din partea fanilor, care n-au putut să nu-l felicite pentru curajul de a vorbi despre momentele dificile pe care le trăriește.

”Ce inspirație. Nu pot să-mi imaginez prin ce treceți tu și familia ta. Continuă să lupți.”, ”Un erou!”, ”Ești un bărbat puternic, Tom.”, au fost câteva dintre mesajele distribuite pe rețelele sociale.

Tom Parker a anunțat că are cancer anul trecut, în septembrie

Tom Parker a anunțat în luna septembrie că a fost diagnosticat cu o tumoră de gradul patru pe creier. El a făcut anunțul pe Instagram: ”Știți că am lipsit de pe social media de câteva săptămâni, iar acum o să vă spun de ce. Nu există o modalitate ușoară de a o spune, dar am fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar acum sunt sub tratament”.

 

Maria Palade

https://shok.md/