Top 10 cele mai bune melodii din 2021

 Top 10 cele mai bune melodii din 2021

Anul acesta, a existat o melodie pentru fiecare ocazie, fiecare eveniment și fiecare emoție. Cu siguranță că ai câteva melodii acum în minte și cu siguranță că unele se regăsesc în topul de mai jos, scrie SHOK.md cu referire la profm.

10. Doja Cat – Woman

Orice ați crede despre reacțiile controversate ale artistei Doja Cat, nu se poate nega talentul ei imens sau influența ei neînfricată și experimentală asupra peisajului muzicii pop. Acest lucru este văzut cel mai bine cu „Woman”, un imn sufocant condus de afrobeats pentru femininul divin din fiecare femeie.

9. Morgan Wade – Wilder Days

Melodia cântăreței country Morgan Wade, a cărei voce se potrivește perfect cu materialul ei în stil Springsteen, are unul dintre cele mai catchy refrene. Cântecul Wilder Days surprinde cumva atât nesăbuința glorioasă a tinereții, cât și chinurile nostalgiei.

Citește și: Top 10 celebrități care au scris cântece pentru copiii lor

8. El Alfa – La Mamá de la Mamá

Nicio melodie din acest an nu se potrivește cu euforia pură nealterată din „La Mama de La Mama”, o colaborare între rapperii dominicani El Alfa și El Cherry Scom și rapperul din Staten Island, CJ.

7. Olivia Rodrigo – good 4 u

Melodia Oliviei Rodrigo, „good 4 u”, a devenit în 2021 imnul tuturor despărțirilor tumultoase și una dintre cele mai ascultate piese ale anului.

6. City Girls – Twerkulator

Vara aceasta nu a existat niciun imn pentru fetele îndrăznețe mai potrivit decât „Twerkulator” al trupei City Girls. Aceasta este o piesă plină de energie, pe care este imposibil să nu dansezi în timp ce o asculți.

5. Yoasobi – Monster

Duo-ul J-pop YOASOBI a luat cu asalt Japonia în ultimii doi ani, ajungând în fruntea mai multor topuri, acumulând miliarde de streamuri și câștigând anul acesta premiul „Artistul anului” la Video Music Awards de la MTV Japonia. „Monster”, o versiune în limba engleză a unuia dintre cele mai mari hituri ale lor, vibrează împreună cu vivacitatea caracteristică a trupei.

Citește și: Top 9 melodii de la Adele pe care să le asculți când ești trist

4. Lucy Dacus – „VBS”

Cele mai bune versuri nu sunt doar poetice sau descriptive, ci evocă și un întreg univers care se află chiar dincolo de ele și nu este la îndemână. Cântăreața și compozitoarea Lucy Dacus este un maestru în acest meșteșug. Ea a descris scene vii, care îi obligă pe ascultători să-și folosească imaginația pentru a umple singuri golurile narative. Cântecul ei, „VBS”, debordează de detalii care cer să fie explorate într-un roman sau un lungmetraj.

3. Taylor Swift – All Too Well

Când Taylor Swift a anunțat că își reînregistrează albumul din 2012, Red, „All Too Well” a fost o piesă foarte așteptată. Cântecul, o baladă de despărțire dureros de frumoasă, despre care fanii au speculat că este povestea separării lui Swift de Jake Gyllenhaal, s-a maturizat și a crescut, în 2021, într-o epopee de 10 minute, cu versuri noi, bine recunoscute, care nu numai explorează prima dragoste, dar pune sub semnul întrebării dinamica dezechilibrată a puterii dintr-o relație, potrivit Time.

2. WizKid – Essence (Lyric Video) ft. Justin Bieber and Tems

„Essence” a lui Wizkid a fost deja o piesă remarcabilă pe albumul său din 2020, Made in Lagos, datorită ajutorului artistului nigerian Tems, dar hitul starului a devenit omniprezent în 2021, după ce a lansat un remix cu Justin Bieber.

1. Farruko – Pepas

Nicio melodie nu a surprins mai bine extazul suprem al reapariției în lume după un an lung de distanțare socială decât exuberantul „Pepas”, de la artistul portorican Farruko. Piesa de dans, care se bazează pe un ritm îmbătător de reggaeton și un shot energizant de guaracha (o ramificație a muzicii house tribale din America Latină), începe cu sunet lent înainte de a se transforma într-un refren triumfător, dotat cu o doză serioasă de EDM.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și