Top 10 obiecte, care aduc noroc în casă și în viață

 Top 10 obiecte, care aduc noroc în casă și în viață

Indiferent dacă ești superstițios sau nu, îți dorești puțin noroc în viața și în casa ta. Aceste obiecte promit să-ți umple casa cu fericire, sănătate și avere, așa că n-ar strica să le iei în considerare, atunci când decorezi, scrie SHOK.md  la referire la libertatea.ro.

Peștii

Poți să îți schimbi norocul la bani dacă aduci în casa ta un peștișor sau mai mulți. Se consideră că aceste animale aduc noroc și un acvariu atent plasat este considerat un aspect important al feng shui-ului. Se crede că peștii absorb energie negativă în casă și pot simboliza, de asemenea, sănătatea, fericirea, abundența, prosperitatea și bogăția. În feng shui, peștele dragon este văzut ca peștele bogat (deși, în mod ironic, poate fi destul de scump). Din fericire, pești aurii sunt, de asemenea, asociați cu noroc și energie pozitivă. Numărul peștilor este, de asemenea, important: opt sau nouă ar trebui să fie numărul norocos.

Bambus

Planta de bambus este recunoscută că aduce noroc și este una dintre cele mai eficiente remedii feng shui pentru noroc. Chiar nu poți greși cu această plantă versatilă: nu numai că este un plus inteligent pentru casa ta, ci se presupune că bambusul ar trebui să îți ridice moralul și să-ți aducă pace și noroc.

Potcoava

Este tradițional să atârni o potcoavă la ușă, pentru a aduce noroc tuturor celor care intră. Și modul în care o poziționezi depinde de tine.

Fructe

Se crede că diferite fructe au semnificații diferite în feng shui – de exemplu merele sunt asociate cu liniștea, în timp ce piersicile reprezintă nemurirea. Este doar unul dintre lucrurile interesante despre fructe. Se spune că nouă portocale puse într-o cameră evită ghinionul, în timp ce rodiile promovează fertilitatea.

Ghinde

Pe vremuri se credea că ghindele erau sacre, așa că oamenii purtau ghinde cu ei mereu. Se crede că aceasta este încă o practică de luat în calcul, iar împrăștierea unor ghinde prin casă se spune că îți va aduce mulți bani. Umple boluri mici cu ghinde sau adăugă-le la coronițe de flori sau decorațiuni pentru masă.

Cristale

Cunoscute pentru puterile lor de vindecare, cristalele pot ridica vibrațiile din casa ta și pot umple spațiul cu energii bune. Așază carneol și apatit în bucătăria ta pentru a te simțiți creativ și inspirat. În baie, pune Cuarțul Trandafiriu lângă produsele pentru piele – se crede că aduce energie pozitivă și este, de asemenea, cunoscut pentru că promovează iubirea și îngrijirea de sine. Selenitul și ametistul ar trebui să te ajute să te calmezi, așa că funcționează bine în dormitor.

Dreamcatcher

Provenind din culturile native americane, prinzătorul de vise este conceput pentru a captura coșmaruri și spirite rele. Aceste obiecte atractive au, de obicei, un design asemănător pânzei de păianjen și sunt decorate cu mărgele și pene.

Lampă cu sare

Aceste lumini decorative sunt sculptate din sare roz de Himalaya și sunt cunoscute pentru gama lor de beneficii pentru sănătate.

Elefanți

Considerat norocos, nobilul elefant este un simbol al înțelepciunii și puterii. Adu câteva dintre vibrațiile lor pașnice în casa ta cu câteva statuete mici sau ornamente frumoase care reprezintă acești uriași blânzi.

Maria Palade

https://shok.md/