Top 10 orașe ale lumii, în care sunt cei mai mulţi hoţi de buzunare

 Top 10 orașe ale lumii, în care sunt cei mai mulţi hoţi de buzunare
0Shares

Turiștii, care vizitează marile orașe ale lumii sunt captaţi de locurile frumoase şi nu mai sunt atenţi la genţi şi portofele. TripAdvisor a realizat o listă cu 10 oraşe, în care pot fi întâlniţi cei mai mulţi hoţi de buzunare, scrie SHOK.md cu referie la tripadvisor.ru.

Barcelona

Este pe locul întâi în topul oraşelor cu cei mai mulţi hoţi de buzunare. Las Ramblas, renumita stradă pietonală şi atracţie turistică populară, este o zonă de risc, de aceea turiştii, care ajung în acest oraș din Spania ar trebui să o evite sau să fie foarte atenţi când trec pe acolo.

Roma și Florenţa

Plină de repere istorice şi puncte de interes cultural, Roma atrage în fiecare an milioane de turişti. Din păcate, mulţimile care se fotografiază în faţa Coloseumului fac indirect o invitaţie hoţilor de buzunare, care profită de neatenţia lor pentru a le lua telefoane, camere şi portofele. Acelaşi lucru se întâmplă şi în Florenţa.

Praga

Din Republica Cehă, străzile înguste şi pietruite, străbătute de turişti în fiecare an, sunt zone în care hoţii fură cele mai multe bunuri.

Madrid

 Este al doilea oraş spaniol de pe listă. Este un oraş aglomerat, în care turiştii pot întâlni mulţi hoţi. Fleamarketul El Rastro şi Metro sunt citate ca fiind unele dintre cele mai riscante locuri când vine vorba de hoţii de buzunare, dar muzeele sunt, de asemenea, locuri în care se pot fura bunurile turiştilor.

Paris

Capitala Franței, este pe listă, de asemenea. Mulţimile uriaşe care se adună lângă Turnul Eiffel, Luvru şi Metrou, uşurează „munca” hoţilor de buzunare din acest oraş. Este important ca turiştii să fie atenţi la lucrurile lor atunci când se află în zonele aglomerate ale oraşului.

 Buenos Aires

În Argentina, hoţii de buzunare sunt cunoscuţi pentru „trucul muştarului”: stropesc turiştii cu muştar pe spate, pete care arată ca excremente de păsări, iar un străin „prietenos” încearcă să îi ajute şi să îi cureţe, în timp ce le fură şi bunurile.

Atena

Este plină de monumente şi atracţii în aer liber, ceea ce înseamnă foarte puţină securitate în cele mai aglomerate locuri ale oraşului.

Hanoi

 Cartierul vechi din capitala Vietnamului este plin de monumente istorice şi arhitectură fascinantă, unde hoţii de buzunare pot fi întâlniţi la tot pasul.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/