Top 10 vedete de la Hollywood înainte și după divorț

 Top 10 vedete de la Hollywood înainte și după divorț

O nouă coafură, experimentarea cu haine sau o schimbare bruscă a greutății pot spune multe despre persoană. Există două opțiuni: o persoană fie că trece prin teste serioase de viață, fie că tocmai a ieșit dintr-o criză,scrie  SHOK.md cu referire la  fasingur.me.

O nouă coafură, experimentarea cu haine sau o schimbare bruscă a greutății pot spune multe despre persoană. Există două opțiuni: o persoană fie că trece prin teste serioase de viață, fie că tocmai a ieșit dintr-o criză. Folosind exemplul vedetelor, Echipa Fă Singur va arăta cum experiențele emoționale se manifestă în aparență. Nici fericirea, nici tristețea nu pot trece neobservate.

1. Angelina Jolie  

Angelina Jolie și Brad Pitt au fost numiți una dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Actrița, cândva fericită în căsătorie, a cerut divorțul în septembrie 2016. Ultimele fotografii comune ale ”BradJolinei” dau motive de a crede că cuplul este în pragul divorțului. Mama a 6 copii nu mai zâmbește deloc, alege din ce în ce mai mult ținute sumbre, informe și slăbește vizibil. Mai târziu, Angelina recunoaște că despărțirea nu a fost ușoară pentru ea și aproape că s-a pierdut. În 2019, divorțul a fost oficializat și Jolie, înconjurată de dragostea și sprijinul copiilor, a strălucit din nou pe covorul roșu în statutul de femeie liberă.

2. Meghan Markle   

După ce a părăsit familia regală, stilul lui Meghan Markle a devenit mult mai liber, iar zâmbetul – mai larg. Cert este că persoanele regale sunt obligate să respecte un anumit protocol în vestimentație. Sunt preferate ținutele închise monocromatice și bijuteriile elegante. Rochia roșie pe bretele din ultima fotografie, cu siguranță, nu s-ar încadra într-o astfel de garderobă.

3. Ben Affleck  

Se spune că dragostea veche nu ruginește niciodată. Ben Affleck și Jennifer Lopez au dovedit asta. Foștii îndrăgostiți s-au reunit după 17 ani de despărțire. De-a lungul anilor, Affleck s-a căsătorit mai întâi cu Jennifer Garner, având 3 copii, iar în cele din urmă a divorțat după 13 ani de căsnicie. Ben a avut o perioadă grea după despărțire, dar în ultimii ani a fost un tată exemplar și un producător de succes. În fotografiile recente, Affleck pare să fi întinerit. O fi oare costumul ales atât de bine, sau că este pur și simplu fericit cu fosta iubire?

4. Adele  

Noua imagine a cântăreței este numită transformarea deceniului. Adele însăși spune asta despre slăbire: ”Obișnuiam să plâng, dar acum transpir”. Desigur, nu este vorba doar despre kilogramele date jos. Câștigătoarea Oscar a trecut printr-un divorț dificil de tatăl copilului ei, dar din această situație a ieșit câștigătoare. Adele a lansat un album cu melodii care au ajutat-o ​​să-i explice fiului ei tot ce s-a întâmplat cu familia lor.

5. Rebel Wilson  

Rebel Wilson, care a slăbit cu 35 de kilograme, s-a despărțit de iubitul ei și a devenit și mai încrezătoare în sine. Doar uită-te la fotografia ei proaspătă, în costum pentru sport. Se pare că australiana are planuri napoleoniene pentru anul care vine. Semnătura de sub această fotografie de pe Instagram-ul actriței spune: ”Rebel Rising”.

6. Johnny Depp   

Căsătoria lui Amber Heard și Johnny Depp a durat doar un an, dar procesul prelungit a reușit să strice viața artistului. Dragostea pasională s-a transformat în depresie și dificultăți financiare pentru Depp. În august 2021, artistul a câștigat procesul împotriva fostei sale soții și și-a recăpătat bunul numele. Se pare că Johnny se îndepărtează treptat de problemele emoționale, pentru că zâmbetul îi strălucește din ce în ce mai mult pe față.

7. Katy Perry   

Prima căsătorie a lui Katy Perry s-a încheiat printr-un sms. Soțul de atunci al cântăreței, Russell Brand, i-a sugerat ca lui Katy să divorțeze nu printr-un dialog personal, ci i-a trimis un sms despre decizia sa de a pleca. Împreună cu fostul ei soț, a plecat și părul lung negru al lui Katy. Vedeta a experimentat mult cu coafurile, chiar și-a tuns părul scurt după o scurtă despărțire de actualul partener Orlando Bloom. Cântăreața a explicat acest act cu dorința ei de a regândi feminitatea. Astăzi, Katy Perry își crește fiica, este căsătorită cu Bloom și nu se mai tunde.

8. Lindsay Lohan  

Vedeta anilor 2000, Lindsay Lohan, a dispărut multă vreme de pe paginile populare a Hollywood-ului. După succesul răsunător venit odată cu lansarea peliculei ”Mean Girls”, în viața actriței au apărut multe probleme, dar se pare că ea le-a făcut față. Lohan și-a vopsit recent părul în roșu, și-a anunțat logodna și s-a reîntors la profesie.

9. Jessica Simpson  

Cuplul dulce, Jessica Simpson și Nick Lachey, s-a despărțit în 2006. După divorț, artista a decis să-și schimbe coafura. Vedeta emisiunilor TV a revenit la nuanța sa naturală de castan și pare să-și fi pierdut ”accentul” din imagine. Dar perioada părului întunecat s-a încheiat rapid. În 2014, Jessica s-a căsătorit cu fostul fotbalist Eric Johnson, cu care are trei copii. Se pare că acum strălucește din nou, ca înainte.

10. Miley Cyrus  

Miley și Liam se reuneau, se despărțeau, se căsătoreau și divorțau. În timp ce se afla într-o relație cu Hemsworth, Miley Cyrus a preferat părul lung și rochiile spectaculoase, iar după divorțul în 2020, și-a schimbat cardinal imaginea. Vedeta și-a făcut aproape imediat o tunsoare îndrăzneață și se îmbrăca multă vreme exclusiv în negru.

Maria Palade

https://shok.md/