Top 5 vedete din Moldova, care sunt părinți de gemeni

 Top 5 vedete din Moldova, care sunt părinți de gemeni
0Shares

Copilul apare pe lume ca un mic miracol și ne deschide ochii asupra propriei existențe umane. De cele mai multe ori stârnește valuri de bucurie inclusiv în randul rudelor apropiate și a familiei.Unii părinți însă au norocul de a trăi această bucurie la pătrat. Vezi câteva vedete de la noi, care sunt părinți de gemeni, scrie SHOK.md.

Alexandru și Olga Manciu


Intrepretul Alexandru Manciu și soția lui, Olga, au doi băieți gemeni de 8 anișori. Chiar dacă Matei și Damian seamănă foarte mult la înfățișare, părinții spun că au caractere diferite.

Georgeta Voinovan


Compozitoarea și textiera Georgeta Voinovan crește și ea doi gemeni. Chiar dacă s-au născut prematur, la numai 6 luni, gemenii Andrei și George au crescut și au devenit niște băieți frumoși și încrezători.

Guz


Interpretul Guz și soția lui, Ekaterina, sunt și ei părinți de gemeni. Cei doi cresc împreună două fetițe – Sonia și Alisa.
Aura


Îndrăgita interpretă, Aura, are două fete gemene. Lori și Beti au câte 15 ani și chiar dacă sunt la vârsta adolescenței, se pare că au o relație extrem de frumoasă cu mama lor.

Sandu Gorgos


Compozitorul Sandu Gorgos se poate considera un om împlinit: este un soț iubitor, se bucură de o carieră de succes și cel mai important, are doi copii minunați – gemenii Alexandra-Valeria și Gabrielle-Nathanielle.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/