(FOTO) Topul burlacilor din showbiz-ul moldovenesc. Nu se lasă ușor cuceriți

 (FOTO) Topul burlacilor din showbiz-ul moldovenesc. Nu se lasă ușor cuceriți

Țara noastră se poate mândri cu bărbații frumoși la chip din showbiz-ul moldovenesc . Este imposibil să-ți iei ochii de la acești burlaci tineri, sexy, vestiți, talentați și desigur, foarte atenți și galanți – cu alte cuvinte, care le plac femeilor. Fie că sunt prea ocupați de cariere sau că sunt pretențioși, încă nu au găsit a doua jumătate, scrie SHOK.md.

Vezi, cine sunt cei mai râvniți burlaci de la noi din țară.

Dan Bălan

Fostul Membru O-Zone  rămâne unul din cei mai rîvniți burlaci din Moldova. Este talentat și până în prezent se bucură de glorie nu doar în Republica Moldova, dar și peste hotare, scoate hit după hit și surprinde prin originalitatea sa.

Emilian Crețu

Actorul rămâne încă o enigmă pentru noi. Emilian mai este și prezentatorul emisiunii „Dora Show” de la Jurnal TV, chiar daca poate să cucerească pe oricine, încă nu și-a găsit jumătatea. Este mereu înconjurat de cele mai scumpe femei din viața sa, cele 2 surori, mama și nepoțica sa.

Dragostin Păduraru

Este unul dintre cei mai importanți influenceri în mediul de afaceri din Republica Moldova, cu 14706 audiență și o rată de angajare de 1,91% pe Instagram. Iubește să călătorească și se împarte cu momentele frumoase din viața sa, cu urmăritorii săi.

Cătalin Ungureanu

A fost jurnalist radio și TV. Scrie, citește, face sport. Recent, a mai adjudecat o identitate – Termos-Vodă – cu care am lansat serviciul de redactare și scriere creativă „Catalogos”.

Cătălin Josan 

Cătălin este primul artist din Moldova, care a semnat un contract cu cea mai mare casă de discuri din România, „Universal Music”. Chiar dacă e admirat de multe domnișoare, încă nu și-a găsit a doua jumătate.

Ionel Istrati

Ionel Istrati este un cântăreț și compozitor.Unul dintre cei mai iubiți interpreți din Moldova, cu o ascensiune rapidă în industria muzicală, iar fiecare premiu adăugat la palmaresul său constituie o demostrație a valorii sale adevărate. Chiar dacă este popular și dorit de multe femei, încă nu a găsit a doua jumătate.

Iura Tamirov

Moldoveanul colaborează cu mai multe branduri de talie internațională, printre care Dolce&Gabbana, Versace, Billionaire și a apărut pe copertele mai multor reviste celebre, precum VULKAN, NEO2.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria Palade

https://shok.md/