Top cele mai bârfitoare zodii. Ele te vorbesc pe la spate, fără rușine

 Top cele mai bârfitoare zodii. Ele te vorbesc pe la spate, fără rușine

Capricorn

Capricornul știe tot. Știe ce ai făcut azi dimineață, cui i-ai dat like pe Facebook, cu cine ai plecat în vacanță și cu cine s-a combinat fosta ta colegă de serviciu. Capricornii ar putea, foarte bine, să lucreze pe post de centraliști, pentru că le place la nebunie telefonul fără fir. Nativul acestei zodii este foarte certăreț. Nu te pune cu el, pentru că s-ar putea să regreți.

Fecioara

Fecioarele nu se pot abține să nu bârfească. Chiar dacă par femei ingenue, blânde și gingașe, în Fecioare se ascunde o oarecare răutate. Ele bârfesc pe toată lumea și oricui, fără să le pese cine le-ar putea auzi.

Știu tot despre oricine și dacă cineva îi confruntă, vor nega totul și vor încerca să dea vina pe altcineva.

Scorpion

Se spune că femeile Scorpion au limba tare ascuțită și sunt cele mai rele și bârfitoare femei din zodiac. Bârfele sunt la ordinea zilei pentru acești nativi. Mai mult de atât, împrăștie zvonurile de amuzament și încearcă să-i convingă și pe cei din jur să ia parte la acest proces.

Nu te pune cu un Scorpion. Te va face să plângi în pumni. Mai ții minte secretul ăla pe care i l-ai mărturisit vara trecută? Nu te mira dacă acum îl știe tot cartierul.

Sursa: stirileprotv.

Maria Palade

https://shok.md/