(foto) Top șapte cele mai neobișnuite modele

 (foto) Top șapte cele mai neobișnuite modele

Este obișnuit să ne gândim că în industria modei sunt solicitate doar persoane cu un aspect ideal și caracteristici faciale proporționale. Într-adevăr, acest lucru a fost odată adevărat, dar în ultimii ani, modelele cu un aspect neobișnuit și o personalitate distinctă au devenit populare. Funcțiile non-standard au ajutat aceste fete și băieți să devină modele populare și plătite.

Istoria carierei lor de succes dovedește că nu atât de multe date externe sunt importante, ci perseverența și dorința de a-și atinge scopul.

Moffy Gathorn Hardy a început să devină cunoscută, după ce în anul 2013 a fost invitată să lucreze ca modelă la agenția Storm Models. Moffy are o siluetă perfectă și agenții nu au fost deranjați de strabismul ei sever. Moffy a apărut de mai multe ori nu doar pe podiumuri, ci și pe copertele revistelor de modă

Chantelle Brown-Young este cunoscută după pseudonimul ei creativ Winnie Harlow.
Modelul canadian Winnie Harlow este probabil cel mai cunoscut printre modelele cu un aspect neobișnuit și o culoare a pielii. Motivul este că fetița s-a născut cu depigmentarea parțială a pielii (această boală se numește vitiligo) și nici nu s-a gândit să devină model. Pe când era copil, ea a fost tachinată, de multe ori a trebuit să schimbe școlile din cauza intimidării de către colegii săi.

Cariera sa în moddeling a început cu participarea la popularul spectacol America’s Next Top Model.

Melanie Gaidos

Ea suferă de o boală genetică rară, displazie de ectoderm, care afectează formarea oaselor, precum și creșterea dinților și a părului. Acum modela are doar trei dinți de lapte și nu are deloc unghii. Chiar și din cauza bolii, ea și-a pierdut parțial vederea – genele i-au crescut astfel încât să afecteze corneea ochiului.

Aspectul Melaniei Gaidos este radical diferit de standardele generale de frumusețe, dar datorită sprijinului celor dragi, Gaidos nu a avut complexe, mai mult, era sigură că ănfățișarea ei o va ajuta să-și facă o carieră în modeling. Și așa s-a întâmplat!

Harnaam Kaur

La vârsta de 11 ani a fost diagnosticată cu sindromul ovarului polichistic. Această patologie a provocat o creștere intensă a părului pe tot corpul și pe față: de parcă Harnaam ar fi un bărbat. La vârsta de 16 ani, s-a alăturat sikhilor (o ramură a hinduismului), dintre care unul dintre principiile religioase este interzicerea îndepărtării și tăierii părului. Comunitatea a susținut-o pe Harnaam, iar cazul a devenit public: în mod neașteptat,Harnaam a atras atenția organizațiilor internaționale și apoi a reprezentanților industriei modei.

Hoodia Diop

A uimit o lume întreagă cu culoare neobișnuită a pielii chiar și pentru reprezentanții rasei negroide. Incredibil de frumoasă „fată de abanos”, așa cum a fost poreclită Hoodia, colaborează astăzi cu multe agenții de modele din Paris și New York.

Tando Hopa

Tando Hop are albinism. Totuși, acest lucru nu a deranjat multe companii care o invită în mod activ pe fată la filmare. Recent Tando s-a fotografiat pentru Vichy. În același timp, Tando nu se dedică deplin activității de modeling: este și avocat, tânăra apără drepturilor omului în țările africane.

Nikia Phoenix

Modelul american Nikia Phoenix se evidențiază cu pistruii care i-au acoperit corpul în totalitate. Aspectul neobișnuit al fetei a fost observat de unul dintre membrii firmei Alternative Apparel, în momentul în care Nikiya a mers să bea o cafea într-o cafenea mică. Modelul a devenit fața principală a campaniilor publicitare pentru Coca-Cola și Target.