Chrissy Teigen a apelat la transplantul de sprâncene, după pensatul în exces

 Chrissy Teigen a apelat la transplantul de sprâncene, după pensatul în exces

Transplantul de sprâncene este un tip de transplant folicular care implică folosirea firelor de păr din alte zone ale capului, scrie SHOK.md cu referire csid.

Chrissy Teigen are o nouă pereche de sprâncene! Modelul a dezvăluit rezultatele obținute după transplantul de sprâncene pe care l-a făcut după ce, în adolescență, s-a pensat în exces și și-a distrus firele de păr. Vedeta în vârstă de 35 de ani a împărtășit pe contul ei de Instagram trei materiale video în care prezintă fanilor cum arată sprâncenele ei în urma transplantului și explică de ce a apelat la această procedură.

„Niciodată nu port machiaj dacă-l pot evita, așa că am fost foarte încântată de acest transplant de sprâncene”, a scris soția lui John Legend în dreptul unei fotografii. „Se folosește părul de la ceafă!”, a continuat vedeta.

De asemenea, modelul menționează că rezultatul este puțin mai intens din cauza creionului folosit pentru intervenție și povestește că „este atât de mișto să ai sprâncene din nou”. Totodată, le sfătuiește pe adolescente să nu se penseze în exces așa cum a făcut-o ea.

Transplantul de sprâncene este un tip de transplant folicular care implică folosirea firelor de păr din alte zone ale capului pentru a le insera în zona sprâncenelor. Există în jurnalul Plastic and Reconstructive Surgery un articol care descrie procedura.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și