Trecutul întunecat a modelei Kate Moss: Victima hărțuirii și drogurilor

 Trecutul întunecat a modelei Kate Moss: Victima hărțuirii și drogurilor

Kate Moss, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai emblematice figuri din industria modei, defilând pe podiumurile din întreaga lume de peste trei decenii. Deși este recunoscută pentru discreția de care dă dovadă, Kate Moss și-a deschis sufletul, într-un interviu recent, și a vorbit despre aspectele mai puțin plăcute ale faimei. 

Potrivit presei străine, Kate Moss a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat la Desert Island Discs că debutul ei în lumea modei nu a fost deloc unul ușor. În plus, Kate a povestit că, la vârsta de 15 ani, a fost obligată de un fotograf să renunțe la sutien, deși ea nu-și dorea acest lucru.

Abuzul este o constantă în lumea modei, conform lui Moss, care până în prezent nu vorbise niciodată despre aspectele mai puțin plăcute ale catwalk-urilor și ședintelor foto.

Kate Moss a povestit că a fost șantajată pentru a renunța la sutien în timpul unui shooting. Fotograful i-a spus că nu va ajunge să pozeze pentru Elle dacă refuză să accepte ce i se solicită în timpul sesiunii foto.

Cu ochii în lacrimi, Kate Moss a acceptat, însă susține că acel lucru a făcut-o să se simtă și mai nesigură pe propriul corp. Întâmplarea a ajutat-o totuși să-și seteze niște limite și să observe cu rapiditate situațiile care sunt comode sau nu pentru ea, explică modelul, conform Dailymail.co.uk.

De asemenea, Moss își amintește că a filmat o campanie de lenjerie intimă pentru Calvin Klein în 1992 cu actorul de la Hollywood Mark Wahlberg, cunoscut la acea vreme sub numele de Marky Mark.

A fost prima ei campanie publicitară majoră, iar ea, o adolescentă de doar 17 ani, a fost nevoită să ia Valium pentru a-și calma anxietatea, cauzată de perspectiva de a se afișa topless în fața unui număr ridicat de persoane.

Moss a vorbit sincer despre luptele ei cu băutura și drogurile care aproape i-au ruinat  cariera. Ea își amintește de tinerețea haotică pe care a avut-o, crescând în Croydon, în sudul Londrei. Prima ei întâlnire cu alcoolul și cu o mahmureală cruntă a fost la doar 13 ani, la scurt timp după ce părinții săi s-au despărțit.

Citește și