Trei versiuni în cazul incendiului de la blocul de lux din capitală

 Trei versiuni în cazul incendiului de la blocul de lux din capitală

Pompierii au înaintat trei versiuni în cazul incendiului izbucnit ieri, într-un bloc de locuit de pe strada Ciuflea din capitală, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Prima ipoteză este scurtcircuit în echipamentul electric, a doua versiune înaintată este defecțiunea aparatelor de aer condiționat, iar a treia ipoteză lansată de angajații IGSU este încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor de secționare a metalului.

În continuare pentru elucidarea circumstanțelor și stabilirea cauzei exacte a incendiului lucrează specialiștii Laboratorului. Incendiul care a afectat o parte din căptușeala exterioară a blocului a avut loc pe 23 iunie. La lichidarea arderii au intervenit 6 echipe de salvatori și pompieri. În urma incendiului nu au fost raportate victime.

Un bloc de locuit din centrul Chișinăului a fost cuprins de flăcări ieri. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că focul a cuprins căptușeala exterioară între etajele 2-12 a clădirii. În timpul intervenției salvatorii au evacuat două familii pentru a preveni intoxicarea acestora cu produsele de ardere.