Trupa O-Zone se reunește la tribunale. Dan, Radu și Arsenie vrea să ia banii

 Trupa O-Zone se reunește la tribunale. Dan, Radu și Arsenie vrea să ia banii

Mega-controversă în lumea muzicii românești! Membrii legendarei trupe care a rupt topurile cu piesa „Dragostea din tei” se reunesc la tribunal, acolo unde a început „războiul” pe bani cu una dintre cele mai cunoscute case de producție de la noi din țară, scrie SHOK.md cu referire la cancan.

Acum aproximativ 15 ani, O-Zone s-a destrămat. Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, originari din Republica Moldova, au hotărât să își încerce norocul în cariere solo și au lăsat în spate succesul răsunător pe care l-au avut ca trupă.

Chiar dacă n-au mai cântat împreună, cei trei membri ai formației O-Zone au făcut front comun atunci când a venit vorba de bani.

De la ce ar fi pornit disputa

Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, cei trei membri ai trupei O-Zone,se reunesc în fața instanței.

Cei trei artiști din Republica Moldova se pare că s-au considerat nedreptățiți de sumele pe care le-au primit, ca drepturi de autor, de la casa de producție cu care au colaborat în vremurile când încântau cu melodiile lor tot mapamondul.

În urmă cu câteva săptămâni, Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sîrbu au deschis o acțiune pe rolul Tribunalului București, împotriva casei de producție CAT Music. Acțiunea înregistrată de cei trei membri ai trupei O-Zone are ca obiect drepturile de autor și drepturile conexe.

Ceea ce poate însemna, cel mai probabil, că disputa pe care băieții o au cu casa de producție a lui Dan Popi a plecat de la bani. Cu siguranță, controversa care a luat prin surprindere întreaga industrie muzicală de la noi din țară nu o să se încheie prea repede.

Artistului de peste Prut Dan Bălan ne-a răspuns că el nu știe nimic despre disputa din instanță pe care artistul o are cu CAT Music și, mai mult decât atât, nu are cunoștințe despre alte acțiuni ale artistului.

Arsenie Todiraș: „M-am așezat la casa mea”

Dacă, în anii 2000, Arsenie Todiraș era unul dintre cei mai râvniți bărbați și avea milioane de admiratoare, care ar fi făcut orice să ajungă aproape de el, acum artistul s-a așezat la casa lui și pare că și-a găsit marea dragoste. Acesta are o iubită de mai bine de patru ani și are gânduri serioase. Arsenie a declarat că este extrem de mândru de partenera sa și că nu îl mai interesează nimic altceva.

Radu Sîrbu s-a însurat și are trei copii

La rândul său, Radu Sîrbu este însurat – din 2014 – și are trei copii. Ana Sîrbu i-a oferit soțului ei două fetițe și un băiețel, iar aceștia sunt foarte talentați și le calcă pe urme părinților lor. Fata cea mare a cuplului este vlogger și adoră să citească.

Maria Palade

https://shok.md/