FOTO Turnul Eiffel pe post de organ genital: „Regina” Tik Tok-ului rusesc, criticată de fani pentru o imagine cu sens vulgar

 FOTO Turnul Eiffel pe post de organ genital: „Regina” Tik Tok-ului rusesc, criticată de fani pentru o imagine cu sens vulgar

Bloggerița rusă Dina Saeva, numită și „Regina TikTok” a stârnit controverse în online după ce a publicat câteva imagini cu iubitul său (fratele mai mic al rapperului Eldzhey), din timpul călătoriei lor la Paris. Tânărul stă culcat pe peluza din fața Turnului Eiffel, care imite organele genitale, iar fata a deschis gura, scrie SHOK.md.

Abonații bloggeriței au rămas uimiți de cele văzute. Aceștia s-au revoltat în comentarii spunând că imaginile publicate de Dina sunt vulgare: „Când n-ai suficientă imaginație/ Foarte vulgar/ Cândva era o fată modestă/ Este prea exagerat/ Dina, sper să ștergi, jumătate din publicul tău sunt copii/ Nu poți să-ți bați joc de cultura orașului. Nu ai fost educată?”, au exprimat urmăritorii.

https://www.instagram.com/p/CUkrsvXt-Aa/?utm_source=ig_web_copy_link

În același timp, alți fani au lăudat-o pe Saeva pentru originalitatea ei. „Dina știi cum funcționează, marketingul/ Creativ!/ Voi intra peste 3 ore, se pare că va fi cald aici/ Râzând în voce” – au scris ei.

Dina Saeva, 22 de ani, este cea mai populară TikTok-blogger din Rusia. Tânăra are contracte cu Coca-Cola, Dolce & Gabbana, Dior și Paco Rabanne. Potrivit Forbes, venitul ei lunar ajunge la 800 de mii de ruble. În lista celor mai bogați zece bloggeri din Rusia, potrivit Forbes, Saeva ocupă a doua linie.