Ucraineanca Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016, s-a refugiat în România, alături de cei doi copii ai săi:„Nu înțeleg această teroare sângeroasă”

 Ucraineanca Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016, s-a refugiat în România, alături de cei doi copii ai săi:„Nu înțeleg această teroare sângeroasă”

Susana Alimivna Jamaladinova, cunoscută sub numele de scenă Jamala, este câștigătoarea Eurovision 2016, iar zilele acestea a devenit una dintre miile de refugiați ucraineni care au ajuns în țara noastră. Artista și-a luat cei doi copii mici și a fugit din calea războiului, scrie SHOK.md.

După câteva zile petrecute pe drum, Jamala a trecut granița spre România alături de cei doi copii ai săi. Înlăcrimată, aceasta le-a mulțumit grănicerilor pentru primire și pentru dulciurile oferite fiilor ei.

„Vreau să mă trezesc și să aud că totul este doar „Don’t Look Up” (filmul în care Pământul e distrus de un asteroid gigant -n.r.). Un meteorit de mărimea a două Terra atârnă deja deasupra capetelor noastre, la cinci zile de la momentul în care invadatorii din Rusia au atacat Ucraina! Pe 24 noaptea, am plecat de la Kiev cu copiii, am petrecut aproape patru zile în mașină, în popasuri spontane, chiar fără mâncare, pe care nimeni nu s-a gândit să o ia în stare de șoc. 2 km în 4 ore – aproximativ asa ne-am mișcat. Atâtea victime, răniți, printre care și copii mici. Femeile aflate în beciuri sub bombe au adus pe lume 6 copii în aceste zile. Astfel de ‘mici naționaliști ucraineni'”, a scris Jamala pe Instagram., terifiată și îndurerată.


„Nu înțeleg această teroare sângeroasă”, a mai scris Jamala în mesajul ei, ținând să spună și că are încredere în președintele Zelenski și în toți cei care luptă”, a spus interpreta.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și