Ultima oră! Tânăra însărcinată, dispărută acum 8 zile din Orhei, găsită moartă

 Ultima oră! Tânăra însărcinată, dispărută acum 8 zile din Orhei, găsită moartă
16Shares

Ana Maria Guja, tânăra însărcinată de 19 ani, dispărută din data de 12 aprilie ar fi fost găsită, moartă. Despre asta a anunțat bloggerul Eugen Luchianciuc. Potrivit lui, corpul neînsuflețit al fetei a fost găsit în preajma unui iaz la câțiva kilometri de casa șoferului, scrie UNIMEDIA.

Potrivit unui mesaj de pe canalul de Telegram al bloggerului Eugen Luchianciuc, tânăra a fost găsită în preajma unui iaz, la câțiva kilometri de casa șoferului în mașina căruia a urcat tânăra înainte de dispariție. Detalii de la poliție.

Tânără de 19 ani, dintr-o localitate din Orhei, a dispărut fără urmă, după ce a urcat într-un automobil, pe strada 31 august din oraș la data de 12 aprilie, ora 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută. Astfel, Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru a o găsi.

Ana-Maria Guja, tânăra de 19 ani, dispărută fără urmă din Orhei, este însărcinată în a 6-a lună. Despre aceasta a declarat o rudă a acesteia într-un mesaj pe rețele. Fata este de negăsit, după ce în seara zilei de 12 aprilie, aceasta ar fi urcat într-un automobil de ocazie și ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Momentul în care Ana-Maria Guja urcă într-un automobil a fost surprins de camerele de supraveghere.

Ion Mocanu, iubitul Anei, tânăra de 19 ani din Orhei, dispărută de cinci zile, după ce a urcat într-o mașină la o stație de așteptare din oraș, a făcut primele declarații pentru Canal 5 despre ce a discutat cu fata, înainte ca aceasta să dispară. Mai mult, tânărul a arătat ultimul mesaj al Anei în care aceasta spune că a urcat într-o mașină, după ce Ion ia scris că vine un amic de al său să o ia și să o ducă la cămin.

Oamenii legii au anunțat că, șoferul mașinii în care a urcat tânăra dispărută din Orhei a fost reținut. Potrivit poliției, fata este de negăsit în continuare, iar bărbatul nu colaborează cu ancheta.

Șoferul automobilului în care a urcat tânăra dată dispărută la Orhei, ar fi declarat polițiștilor că fata ar fi coborât la marginea drumului imediat după ce și-a dat seama că a urcat într-o mașină străină, iar el și-a continuat drumul.

Conducătorul Fordului „este fost polițist, care a mai activat la Penitenciarul Nr.10 de tip semiînchis. Acesta a fost părăsit de soție, este șomer, iar în ultima perioadă consuma alcool în exces și era agresiv”. Totodată, bărbatul refuză să conlucreze cu poliția.

Pe 19 aprilie, poliția a comunicat că au apărut noi circumstanțe pe caz, care au determinat să se extindă căutările și în raionul Telenești.

Șoferul mașinii în care a urcat Ana, tânăra însărcinată din Orhei, înainte de a dispărea, a fost adus în instanță. Judecătorii urmează să se expună asupra aplicării arestului preventiv.

Șoferul mașinii în care a urcat Ana-Maria Guja, tânăra însărcinată din Orhei, înainte de a dispărea, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA, de către Violina Moraru, consultantă a Procurorului, responsabilă de comunicare cu mass-media.

În contextual dispariției tinerei de 19 ani, Ana -Maria Guju, de pe o stradă din Orhei, după ce a urcat într-o mașină de ocazie, poliția face apel către cetățeni, în special femei, să sesizeze de urgență oamenii legii dacă au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu acest bărbat.

Poliția Republicii Moldova îndeamnă cetățenii la sprijin în căutările tinerei dispărute de la Orhei. Astfel, toți doritorii de a participa la căutări sunt așteptați astăzi la ora 10:00 în adiacentul Primăriei din localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești.

În această imagine este mașina în care a urcat fata de 19 ani pe o stradă din Orhei, înainte de dispariție. Potrivit camerelor de monitorizare a traficului, idividul a fost surprins cu o tânără care ar putea fi martor important pe caz. Poliția roagă persoana din imagine să contacteze imediat oamenii legii.

16Shares

Aura Mereuta

https://shok.md