[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Meghan Markle este OMAGIATĂ! Împlinește astăzi 39 de ani! Vezi cum ...
Ca o adevărată ZEIȚĂ DE MARE! Rodica Rusu super sexy în costum de ...
Adela Prisacaru ÎNTR-O NOUĂ AVENTURĂ!: „Fără cuvinte...doar sentimente!” ...
58 de ani de la moartea lui Marilyn Monroe. Cum arăta dormitorul în ...

1 AN de la fondare! Cei mai activi Bunici și Nepoței Grijulii au fost PREMIAȚI! FOTO&VIDEO//

Asociația Obștească „Bunici Grijulii”, care a fost fondată de Gheorghe Cavcaliuc, fostul șef adjunct al IGP, a marcat 1 an de la lansare, printr-o gală, în cadrul căreia au fost făcute totalurile, au fost premiați cei mai activi voluntari și au fost setate noi scopuri, informează SHOK.md.

Galina Cotorobai, președintele Asociației, a spus că primul an de activitate a fost unul intens, fiind vorba de numeroase acțiuni și vizite de lucru. În această perioadă 1700 de bunici din toată țara s-au implicat în proiect, pentru asigurarea siguranței în trafic a copiilor. Cea mai mare filială a Asociației este cea din raionul Edineț.

Anticipând Gala de 1 An ,,Bunicii Grijulii”, la 2 februarie a fost lansat un concurs, pentru a-i desemna pe cei mai activi Bunici și Nepoței, iar la evenimentul din 20 iulie 2019 au fost afișate rezultatele concursului și au fost premiați câștigătorii, cu excursii în țară și peste hotare, dar și premii bănești.

De asemenea, în cadrul galei au fost premiați cei mai implicați jurnaliști, persoane publice, polițiști, dar și partenerii Asociației Obștești ,,Bunicii Grijulii”.

„Dragii noștri Bunici și Nepoței, parteneri, persoane publice și mass-media, meritați recunoștința noastră în fiecare zi și ținem să confirmăm astăzi această emoție pe care o trăim. Implicarea dumneavoastră în campania ,,Bunicii Grijulii” a devenit un mod de viață pentru majoritatea, iar noi prețuim la maximum înțelepciunea și dedicația de care dați dovadă, fapt pentru care aveți înaltă noastră apreciere”, menționează conducerea Asociației.

De menționat că, Asociația „Bunici Grijulii” și-a propus să-și extindă echipa până la 5 000 de bunici și-n cadrul galei a fost lansat un apel în acest sens.


IUL 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...