FRESH
La doar 16 ani Charlie D'Amelio a doborât recordul de 100 de milioane ...
Cum reacționează zodiile atunci când sunt înșelate
Actorul Alexander Ludwig din serialul „Vikingii” s-a logodit
Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu. Vedeta a decis ...

10 ani în urmă se angaja la PRIMUL JOB! Prezentatoare TV: „Primeam 3000 de lei salariul. Doamneeee, pentru o studentă în anul 3 la „Istorie și Filozofie” era o avere mare!”

Prezentatoarea TV Aura Revenco, 10 ani în urmă, s-a angajat la primul său job ca – „fixer”, iar mai târziu a primit titlul de reporter la Jurnal TV, informează SHOK.md.

Aura a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, despre primul său job şi prin toate trăirile prin care a trecut.

„Acum 10 ani, pe vremea asta, mă angajam la primul meu job. Nu aveam nicio funcție… De fapt, în carnetul de muncă, Lenuța de la Resurse mi-a scris “fixer” (Google explică – “a person who is good at solving problems for others). Primeam 3000 de lei salariul.

Doamneeee, pentru o studentă în anul 3 la “Istorie și Filozofie” era o avere mare! Trimiteam bani și-acasă – visul meu dintotdeauna! Noaptea lucram, filmam accidente (era o iarnă grea), iar dimineața la 8 mă porneam pe jos la Universitate.

Abia peste 4-5 luni am primit titlul de REPORTER. Bucurie imensă, într-o perioadă în care lumea se zbătea să ajungă să lucreze la Jurnal TV măcar și în calitate de asistent de printer! Era o onoare să te afli printre angajații Primei televiziuni de știri din Moldova!

Am trecut prin mine toți fiorii de la lansarea din 5 Martie 2010. În scurt timp am devenit cel mai bun reporter de live, apoi prezentator de știri.

Lucram muuuult… La 2 noaptea plecam la cămin, la 5 dimineața eram din nou la Sky Tower, iar la 07:00 dădeam deja live de la Briceni. Eram primii care arătam tot ce se întâmpla în țara asta: proteste, incendii, inundații, accidente, morți, răniți, blocuri inundate de purici, oameni chinuiți și nedreptățiți… Eram plină de entuziasm și conta să văd rezultate frumoase, campanii duse la capăt, victorii obținute, copii tratați, părinți fericiți si o societate mai plină de speranță. Mă minunam cât de multă putere avea televiziunea de a mobiliza oamenii și cât de receptivă era lumea când trebuia de rezolvat vreun caz social! La un moment dat am trecut de la știri la divertisment, la “Deșteptarea de Weekend”. Apoi a urmat “La-la Boom” și “Deșteptarea””, a scris jurnalista.

Cristina TOMAC


OCT 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...