FRESH
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...

12 ANI DE ACTIVITATE! „Chemix Grupp” SRL: Suntem mândri că, suntem unicii care produc dezinfectanți și detergenți profesionali!

Compania „Chemix Grupp” SRL a fost fondată la 14 aprilie 2008. Astfel, aceasta marchează astăzi deja 12 de ani de activitate.  Actualmente, „ChemixGrupp” este unicul producător din Moldova de dezinfectanţi la standarde europene şi ale Organizației Mondiale a Sănătății, informează SHOK.md. 

Pe tot parcursul activității,managementul companiei a investit și continuă să investească în cercetare, dezvoltare și tehnologie pentru a satisface chiar și cele mai exigente șipretențioase solicitări ale clienților.

Olesea Frunza, Administrator  „Chemix Grupp” SRL: „Fiecare produseste creat în laboratoarele noastre și supus de fiecare dată controlului decalitate. Strategia de dezvoltare a companiei noastre se bazează pecreativitate, inovație tehnologică și investiții majore în resursele umane.Ne-am propus ca scop să oferim produse de calitate superioară și am reușit,drept dovadă fiind obținerea certificatului de management ISO 9001 : 2015”.

Produsele sub marca comercială „CHEMIX” înseamnă în primul rând dezinfectanți profesionali made în R. Moldova, care sunt folosiți pelarg de către instituțiile medicale, farmaceutice, cosmetice, cât și cele dinindustria alimentară.
Clienții „Chemix Grupp” SRL au ales ca furnizor desoluții dezinfectante și detergenți „CHEMIX”, deoarece calitatea mărfii corespunde în totalitate  standardelor internaționale.

Din 2012, compania și-a fixat drept obiectiv crearea unei linii de produse noi- „Fammy Home”, care include detergenți de uz casnic, destinați consumului larg.

De asemenea,  „Chemix Grupp” SRL   s-a afirmat drept unul dintre puținii producători de detergenți lichizi profesionali – linia „Fammy Professional” destinată segmentului HoReCa, gama de produse respective incluzând toate segmentele de utilizare. OleseaFrunza, Administrator  „Chemix Grupp”SRL:  „Pentru noi, cel mai important este ca produselenoastre să întrunească toate calitățile necesare chiar și pentru cei mai pretențioși clienți. Suntem mândri că, la moment suntem unica companie din R. Moldova careproduce   dezinfectanți și detergenți profesionali. Vom continua să depunem eforturi pentru a nu dezamăgi! Cu siguranță, e mai ușor de trăit într-o lume curată!”.
Pentru mai multe detalii accesați  www.chemixgrupp.md

SHOK.md


APR 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII