FRESH
FOTO Diana Rotaru a evadat din aglomerația urbană. Vezi unde se relaxează ...
Un nou scandal la Hollywood! Actrița Asia Argento îl acuză pe regizorul ...
Tramvaiul tăcerii. Oamenilor care merg cu transportul în comun în ...
Horoscop 23 ianuarie 2021. Schimbări importante în dragoste şi o surpriză ...

Aceste 3 CĂRȚI i-au schimbat gândirea! Model: „Am citit mult la liceu și universitate”

Mariana Mereuță, bloggeriță și model, a dezvăluit, într-o postare pe Instagram, care sunt cele trei cărți care i-au schimbat gândirea. Mai mult decât atât, ea explică și în ce mod, informează SHOK.md.

„Eu am citit multe carti la liceu si la universitate. Citeam mai mult literatura artistica, iar la universitate majoritatea cartilor erau de specialitate- juridice. Aceste carti mi-au imbogatit vocabularul si cunostintele generale, dar nici una din ele nu mi-a schimbat gandirea.
Prima carte care m-a schimbat a fost

? “Tata bogat, Tata sarac “ de R. Kiyosaki .
Am inteles ca pentru a fi bogat trebuie sa stim cum functioneaza banii.
Banii nu trebuie investiti in lucruri care nu vor aduce si ele la randul lor bani : case, masini. Banii trebuie sa lucreze pentru noi, si nu noi pentru bani☝?. Dupa ce am citit cartea aceasta, am inceput sa vad totul in jur ca o idee de afacere. ?

? “Calugarul care si-a vandul Ferrari-ul” de R. Sharma.
Este povestea lui Julian Mantle, un avocat faimos, care a suferit un atac de cord din cauza modului de viata incorect. Julian vinde tot ce are ? si pleaca in India sa caute sensul vietii. El intelege ca trebuie sa petreaca mai mult timp cu familia, sa pretuiasca fiecare clipa si sa traiasca viata intens. ? Citind aceasta carte am inteles ca sanatatea spirituala este mai importanta decat lucrurile materiale. ?

“Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” de John Gray.
Barbatii si Femeile gandesc diferit. Noi spunem una, ei inteleg alta. ?‍♀️Barbatii nu inteleg aluziile, cu ei trebuie sa vorbesti direct. Femeile iti pun o nota mai mare pentru atentii mici regulate, decat pentru un cadou scump. ?
Cartea ne invata cum sa intelegem corect partea opusa pentru a evita certurile”, a mărturisit blonda.

SHOK.md


OCT 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII