FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

4 LUCRURI pe care să le faci până la 34 de ani! Un business-trainer o spune din PROPRIE EXPERIENȚĂ!

Business-trainerul Alexandru Bordea, la 21 august, a împlinit 34 de ani și, cu această ocazie, a realizat un vlog, în care vorbește despre patru lucruri pe care ar fi bine să le faci până la această vârstă, informează SHOK.md.

„Călătoriți! Banii se vor întoarce, timpul – nu.” Cu așa cuvinte pline de sens aș da start unei liste de TO DO. Indiferent de vârstă, loc, statut social și alte detalii, majoritarea din noi avem oportunități egale. Unii le utilizează din belșug, alții caută scuze.

În acest material video am trecut pe listă ceea la ce mi-ar fi fost util să atrag mai multă atenție”, a scris el pe blog.

Bordea a spus care sunt cele 4 lucruri:

Călătoriile. Ieșirile pe 2-3 zile mereu sunt posibile, iar bani – existența lowcost-urile ne permite să ieșim.  Cu vârsta ai vrea mai multe oportunități de călătorii, dar problema nu mai e în bani.

Vocația. Dacă nu îți reușește singur să afli în ce ești cel mai bun, poți întreba prietenii pentru ce apelează ei la tine și atunci vei descoperi punctul forte și vei ști care e vocația ta.

Tehnica de a face networking. Cel puțin o dată la câteva zile trebuie să îți faci timp să ieși cu oameni, preferabil alți oameni decât cei pe care îi cunoști de mulți ani. Să-i întrebi ce mai fac și să îi întrebi cu ce-i poți ajuta.

Autodezvoltarea. Unii dintre noi se limitează la cunoștințele de la școală și facultate, însă autodezvoltarea e importantă. Există cărți, cărți audio, depinde de voința celui care vrea să se dezvolte”.

SHOK.md


AUG 24, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII