[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

A avut o VACANȚĂ de VIS! Olga Fedosenko: „Am fost într-o poveste orientală cu final fericit” FOTO//

Prezentatoarea TV Olga Fedosenko are o tradiție frumoasă de mai mulți ani, pe care o respectă cu strictețe – a mers la mare chiar la începutul verii. De această dată, ea a mers în Antalya, Turcia.

„Am optat pentru hotelul Mardan Palace, care m-a impresionat cu mult înainte ca să-l vizitez. Am fost cazată în multe hoteluri în timpul vacanțelor, însă acesta e un adevărat palat! În hol și în camere domnea atmosfera luxului și bogăției. În afară de asta, hotelul oferă unul dintre cele mai mari piscine în aer liber, iar prin mijlocul acestuia este amenajat un pod de lemn, care a fost realizat după un vechi proiect al lui Leonardo Da Vinci”, a povestit prezentatoarea TV pentru SHOK.md.

Frumoasa brunetă a fost impresionată și de plantele decorative, ce au înflorit foarte frumos în această perioadă. „Plimbându-mă odată pe teritoriul imens al hotelului, am dat peste vila impresionantă a lui Nicolai Baskov, ce i-a fost dăruită de ziua sa de către un oligarh rus. Și ce lumini nocturne și havuzuri sunt aici! De parcă am fost într-o poveste orientală cu final fericit”, a mărturisit ea.

Olga a subliniat că și Marea Mediterană, dar și plaja au fost perfecte. „Apa caldă, plajă cu nisip alb și muzică plăcută. Pe scurt, foarte multe lucruri pozitive și îmi doresc tot să revin și să revin acolo”, a conchis prezentatoarea TV.

Cristina TOMAC/stagiară


IUN 22, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...