FRESH
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...
FOTO Actorul Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Cu ce s-au ...

A deschis parantezele despre ASTA! Lilia Ojovan: „Sunt zile când sunt epuizată, obosită”

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan este mereu active și dă senzația că e plină de energie, însă, mărturisește ea, că – așa ca tot omul, are și ea zile când e obosită și are nevoie de o pauză, informează SHOK.md.

„Ma vedeti tot timpul activa, plină de energie… sa știti ca nu sunt tot timpul așa. Sunt zile când sunt epuizata, obosita. Așa ca azi vreau sa vorbim despre prietena noastră tăcută – OBOSEALA. Copii mici sau mari, lucru la lucru, lucru acasa, curățenie, drumuri, relații solicitante. Ne dăruim și OBOSIM. Se vorbește puțin despre ea, unele dintre noi o ascundem, altele nu mai ies din aceasta stare, uneori ne amăgim, alteori cedam. Oboseala este semnul sufletului și al corpului ca nu mai are de unde. Nu mai are energie de dăruit și de cheltuit. E o stare de goliciune, pe care trebuie sa o umplem cu putere.

Cel mai bine e când avem alături oameni cărora sa le spunem cât de epuizate suntem, oameni care sa ne ajute. Soții noștri și părinții sunt primele ancore pe care le aruncam atunci când barca ni se clatină sa se prăbușească in marea depresiei. Un Weekend in care sa te lase sa dormi pana nu mai încape somnul, o săptămâna in care bunicii sa ia copiii și uiți de mancare, pregătit rucsace, spălat din rucsace. Cel mai important e sa ne ascultam și sa înțelegem nevoile sufletului și ale trupului nostru – sa ne odihnim, sa ne oprim din alergat și sa avem și puțină grija de noi. Oboseala de azi se poate transforma in boala de maine. Sper ca in weekendul care vine sa mai lăsați matura si mopul din mâini, lăsați hainele nespălate sa se adune. Odihniți-vă și reîncărcați-va … ❤”, a scris e ape Instagram.

SHOK.md


NOI 8, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII