FRESH
Sărbătoare mare în familia unei jurnaliste! Rodica Rusu este OMAGIATĂ!: ...
La 40 de ani de activitate, decorat cu cea mai înaltă distincție de ...
SCHIMBARE DE LOOK! Natan așa cum nu l-ai mai văzut!: „Acum mă uit ...
Andrei Năstase și soția sa, Angela de 21 de ani ÎMPREUNĂ!: „Sunt un ...

A doua ediție de „Opriți burtica - eu cobor” pentru ACTUALE ȘI VIITOARE MĂMICI: Vei afla informații utile de la cei mai buni specialiști!

Bloggerița Daniela Dermengi pregătește cea de-a doua ediție de „Opriți burtica – eu cobor”. Evenimentul va avea loc la 4 aprilie curent, de la ora 9.00 la ora 18.00, timp în care cei mai buni specialiști în domeniu vor oferi informații utile despre sarcină, naștere și despre nou-născuți, informează SHOK.md.

„Sunt Daniela, autoarea blogului Ladylike.md și inițiatoarea proiectului educativ pentru gravide și proaspete mame „Opriți burtica-eu cobor”. Prima ediție a avut loc în anul 2018, pe 7 iunie, iar la 2 zile distanță am născut un băiețel. Acum sunt din nou însărcinată și se pare că sarcinile sunt adevărate forțe de inspirație pentru mine. Așa am decis să organizez a doua ediție a proiectului și abia aștept să întâlnesc cât mai multe mămici în devenire dornice să afle mai multe despre ceea ce trăiesc și urmează să se întâmple în viața lor”, a declarat Daniela, în descrierea evenimentului.

Totodată, ea a explicat ce este „Opriți burtica – eu cobor” și de ce e bine să vii împreună cu burtica ta sau bebelușul nou născut? „Este un seminar ce va dura o zi și va aduce în fața ta profesioniști dintre cei mai buni. Vei cunoaște tainele maternității din multiple perspective – obstretică, ginecologie, psihologie, estetică, nutriție și sport (perioada prenatală), dar și tot ce ține de specialiștii la care trebuie să mergi cu bebelușul tău după ce a apărut pe lume – neurolog, dermatolog, stomatolog, logoped – și mai ales cum să faci față rolului de părinte când apar primele manifestări de caracter ale copilului tău (parenting). Speakerii evenimentului și subiectele care vor fi abordate de fiecare dintre ei le vom anunța pe parcurs. Avem parteneri care vor oferi daruri ce vor depăși investiția ta de timp și de bani (400 lei). Promitem să surprindem frumos”, a precizat ea.

Biletele sunt disponibile aici

SHOK.md


MAR 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII