FRESH
Cum se poartă zodiile atunci când se află în preajma unei persoane ...
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...

A făcut-o, iar apoi A REGRETAT AMARNIC! Soția deputatului Sergiu Sîrbu: „În final, am înțeles un lucru important” FOTO//

Ina Sîrbu, soția deputatului Sergiu Sîrbu, recent, și-a împlinit un vis – a înotat cu delfinii, însă apoi a regretat că a făcut lucrul acesta, informează SHOK.md.

„Este incredibil cât de deștepți și sensibili sunt. Un ocean de emoții, impresii de nedescris și fluturi în stomac. Însă, ieșind din piscină, m-am simțit vinovată. Uitându-mă, am văzut animale ținute închise, într-un spațiu destul de mic. Imaginați-vă că ați rămas în ascensor pentru toată viața… peste o vreme, pur și simplu, vă veți ieși din minți.

Ce am primit în final? Fotografii frumoase și poate câteva like-uri. Simțul vinovăției, care mult timp mă va urmări. Și, în final, am înțeles un lucru important. Cumpărând un bilet pentru așa distracție, noi plătim pentru sclavie și atitudine aspră. Regret foarte mult asta, deoarece mereu îmi vor rămâne în memorie acei ochi triști și piscina mică cu apă cu clor”, a scris Ina, pe Facebook.

SHOK.md


SEP 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII