FRESH
( Video) „Frumoasa mea” în interpretarea lui Dorin Chirtoacă! Vezi ...
Anna Tulgara, despre copilăria sa!: „Am avut o perioadă când nu puteam ...
RÂZI CU POFTĂ! Când te întâlnești cu fota colegă și începi să te lauzi ...
Așa MAMĂ așa FIU! Natalia Gordienko fericită și MÂNDRĂ de fiul ei ...

Neila a împlinit 6 LUNI! Cristina Gadibadi: „Am cunoscut o nouă dimensiune a iubirii” FOTO//

De 6 luni fericirea lor are un nume – Neila. Este vorba despre Cristina și Valeriu Gadibadi, care trăiesc emoții extrem de frumoase, de când rodul iubirii lor a venit pe lume.

Pentru SHOK.md, Cristina Gadibadi, tânăr antreprenor în Suedia, a spus că „să fii părinte e un dar Dumnezeiesc, care aduce o fericire inimaginabilă.

„Eu și soțul meu mereu am avut o relație frumoasă, plină de iubire și căldură, dar de când s-a născut Neila, am cunoscut o noua dimensiune a iubirii. Suntem foarte fericiți și împliniți”, a mărturisit fericita mămică.

Potrivit spuselor sale, Neila e un copil dulce si pozitiv. „Zâmbetul ei e cel mai bun antidot împotriva stresului și oboselii. De când s-a născut, chiar dacă dorm mai puțin și lucrez destul de mult – simt că am mai multă energie, motivație și ambiție să mă dezvolt în continuu. Și ea, la rândul său, e foarte energică și dezghețată – nu stă în loc nici o clipă”, a povestit ea.

Cristina a subliniat că „Neila e fata tatei!”. „Îi seamănă leit și sunt cei mai buni prieteni. Dar la caracter, probabil, îmi va semăna mie, așa cum avem ambele aceeași zodie și am fost născute în același an după horoscopul chinezesc!”, a mai spus frumoasa mămică.

SHOK.md

Foto: arhivă personală


MAI 4, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII