FRESH
Kristen Stewart și-a cumpărat vilă de 6 milioane $ în Los Angeles! ...
Horoscop 25 februarie 2021. Leii trebuie să fie mai atenţi la sănătate. ...
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...

A participat la un concurs de FRUMUSEȚE și s-a ales cu daruri GENEROASE! Model: „Sunt bucuroasă să reprezint Moldova!” FOTO//

Modelul moldovean Irina Mili Molocenco a participat, în luna februarie curent, la concursul internațional de frumusețe – Lady Univers 2016, ce s-a desfășurat în capitala Bulgariei – Sofia.

Pentru SHOK.md, Irina a comunicat că a fost o experiență interesantă, ce a dat mai multe rezultate frumoase.

„Am făcut shooting-uri comerciale pentru un complex sportiv și pentru o marcă de băuturi nealcoolice. Am obținut daruri precum bijuterii rafinate de la un sponsor din Bulgaria, o rochie coktail sexy-elegantă creată de un designer local din Sofia, ce se potrivește stilului meu, și altele”, a mărturisit sexy bruneta.

Totodată, ea a spus că a pus bazele a două proiecte și de noi colaborări, însă deocamdată păstrează misterul.

„Sunt bucuroasă să fiu ambasadoarea Lady Univers 2017 Moldova, dra și că am posibilitatea de a atrage noi vizitatori și poate chiar noi investiții în RM (deși stau departe de Patrie)”, a precizat Irina.

Amintim că, Irina Mili Molocenco nu este la prima experiență de acest gen. Ea a mai participat la concursul internațional Top Model of the World, în oraşul Bremen, Germania, din august 2016, și la  Miss Tourism International 2016-2017, ce s-a desfășurat în decembrie-ianuarie curent, la Kuala Lumpur, Malaesya.

SHOK.md


MAR 7, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII